Μαίρη Χρονοπούλου: Συνεχίζεται το θρίλερ με την τέφρα της - Οι τελευταίες εξελίξεις
Showbiz

Μαίρη Χρονοπούλου: Συνεχίζεται το θρίλερ με την τέφρα της - Οι τελευταίες εξελίξεις

Πού βρίσκεται η τέφρα της Μαίρης Χρονοπούλου; Τι είπε ο δικηγόρος της και καλός της φίλος, Δημήτρης Χατζημιχάλης, στην Super Κατερίνα.

Η επιθυμία της αείμνηστης ηθοποιού ήταν να σκορπιστούν οι στάχτες της στο Σούνιο ή να παραμείνουν στο κτήμα της στην Παιανία αν γίνει τελικά μουσείο. Τελικά οι άνθρωποι που διαχειρίζονται την υπόθεση δεν έχουν καταλήξει κάπου και ο κύριος Δημήτρης Χατζημιχάλης μετέφερε όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

xatzimixalis.jpeg

«Υπήρξε αυτή η εξέλιξη. Την τέφρα την παρέλαβε νόμιμα ο φίλος της Χάρης Παπαδόπουλος μετά από απόφαση συγγενών και φίλων τη φυλάει σε έναν πολύ ωραίο χώρο στο γραφείο του που είναι και σπίτι μαζί και από εκεί και πέρα περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει ο κύριος Γιαννόπουλος και το Χαμόγελο του Παιδιού ο οποίος είχε υποσχεθεί στη Μαίρη μας ότι θα κάνει ίδρυμα για εκείνη.

Η Μαίρη είχε δηλώσει εγγράφως ότι θέλει η τέφρα της να ριχτεί στο Σούνιο. Μετά την υπόσχεση του κυρίου Γιαννόπουλου ότι το σπίτι θα είναι ανοιχτό στα παιδάκια περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει ο κύριος Γιαννόπουλος εμείς είμαστε ανοιχτοί σε κάθε συνεννόηση», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved