Ηλίας Λογοθέτης: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Showbiz

Ηλίας Λογοθέτης: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο από τον θάνατο του Ηλία Λογοθέτη

Το πρωί της Πέμπτης, 29ης Φεβρουαρίου, ο γιος του ηθοποιού, Αλέξανδρος ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Facebook πως η κηδεία του πατέρα του θα γίνει στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού Θεοτόκου στο κοιμητήριο Παπάγου το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 12.30 το μεσημέρι.

Ηλίας Λογοθέτης: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του

logothetis.jpg

Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης είπε στο Πρωινό: «ο μπαμπάς μου πέρασε διάφορα με την υγεία του τα τελευταία χρόνια αλλά δεν έχει σημασία τώρα αυτό. Δεν έχει σημασία από τι έφυγε και πώς έφυγε…

ALEXANDROS-LOGOTHETIS-ANARTISI.jpg

Οι άνθρωποι ζουν μέσα μας όσο τους θυμόμαστε, αυτό είναι το σημαντικό για εμένα. Ο Ηλίας θα ζει πάντα, όσο τον θυμόμαστε».

Ποιος ήταν ο Ηλίας Λογοθέτης

Ο Ηλίας Λογοθέτης γεννήθηκε στη Λευκάδα, στις 15 Απριλίου 1939. Αποφοίτησε από το τμήμα Πολιτικών Επιστημών της Παντείου και ήρθε σε επαφή με το θέατρο μέσω του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν, απ’ όπου αποφοίτησε το 1967, και πήρε μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο το 1970, στο έργο “Βαβυλωνία”.

Έγινε γνωστός κυρίως σε κωμικούς ρόλους από συμμετοχές στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Το 2000 δέχτηκε τα θετικά σχόλια του Χάρολντ Πίντερ για την ερμηνεία του στο θεατρικό έργο «Νεκρή Ζώνη».

hlias-logothetis-antigrafo233.jpg

Έχει συνεργαστεί με τους θιάσους Γιάννη Φέρτη-Ξένιας Καλογεροπούλου, Κάκιας Αναλυτή-Κώστα Ρηγόπουλου, Νίκου Ξανθόπουλου, Θανάση Βέγγου, Άγγελου Αντωνόπουλου-Μιράντας Κουνελάκη, με το Αμφιθέατρο του Σπύρου Ευαγγελάτου κ.ά.

Συμμετείχε σε πολλά θεατρικά έργα στην τηλεόραση στο γνωστό «Θέατρο της Δευτέρας» (ΕΡΤ1). Έχει λάβει μέρος, επίσης, σε μουσικές παραστάσεις, όπως το αφιέρωμα στον Μιχάλη Σουγιούλ.

Σύζυγός του ήταν η ηθοποιός Μαρία Ζαχαρή και γιος του ο Αλέξανδρος Λογοθέτης ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξανδρος Λογοθέτης: Όταν πριν 2 μήνες μιλούσε με συγκίνηση για τη σχέση με τον πατέρα του

Ηλίας Λογοθέτης: Ραγίζει καρδιές με τα λόγια της η σύζυγός του

Αλέξανδρος Λογοθέτης: Η ανάρτηση του για τον θάνατο του πατέρα του, Ηλία

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved