Γιάννης Μπέζος - Ναταλία Τσαλίκη: Αυτή είναι η κούκλα κόρη τους, Ηρώ - Η καριέρα στο θέατρο
ndpphoto@gmail.com
Showbiz

Γιάννης Μπέζος - Ναταλία Τσαλίκη: Αυτή είναι η κούκλα κόρη τους, Ηρώ - Η καριέρα στο θέατρο

Ο Γιάννης Μπέζος έχει αποκτήσει μια κόρη μαζί με τη Ναταλία Τσαλίκη, η οποία είναι πανέμορφη κι έχει διαγράψει ήδη μια λαμπρή πορεία στον χώρο του θεάτρου!

Η Ηρώ Μπέζου φαίνεται πως έχει κληρονομήσει την καλλιτεχνική φλέβα του πατέρα της Γιάννη Μπέζου αλλά και της μητέρας της Ναταλίας Τσαλίκη.

Η ηθοποιός από πολύ μικρή ηλικία είχε έρθει σε επαφή με τον καλλιτεχνικό χώρο και ειδικά με αυτόν της τηλεόρασης, καθώς είχε εμφανιστεί στο πλευρό του πατέρα της. Η ίδια ανήκει στα πλέον ταλαντούχα ονόματα της γενιάς της και ακολουθεί μία σταθερή πορεία στο θέατρο.

Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έγινε σε παιδική ηλικία το 1999, στην κωμική σειρά του Mega «Αριστοτέλης ο άριστος».

Γιάννης Μπέζος-Ναταλία Τσαλίκη: 40 χρόνια μαζί! Η σπάνια κοινή εμφάνιση για ψώνια!

Η Ηρώ Μπέζου μάλιστα έχει ήδη παίξει στην Επίδαυρο, ενώ έχει συνεργαστεί και με μεγάλα ονόματα του θεάτρου και του κινηματογράφου.

201806131301520.4746_GIANIS_MPEZOS_IRO_MPEZOY_12062018.jpg

Ο Γιάννης Μπέζος με την κούκλα κόρη του που έχει πολύ ταλέντο στην υποκριτική.

thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com

Έχει διαγράψει μια εξαιρετική πορεία στην έως τώρα καριέρα της και οι δυο γονείς της, μόνο περηφάνια μπορούν να νιώθουν για εκείνη.

«Οι γονείς μου είναι θετικοί και χαρούμενοι. Αποφεύγουν να μου δίνουν συμβουλές, καθώς επιθυμούν να ανακαλύψω μόνη μου την γνώση και την εμπειρία που προσφέρει το θέατρο», είχε δηλώσει στα πρώτα βήματα της καριέρας της.

Ο Γιάννης Μπέζος από την άλλη, τον οποίο απολαμβάνουμε στον ρόλο του «Αντρέα» στη νέα σειρά του Mega «Famagusta», είχε δηλώσει παλαιότερα για εκείνη:

«Από μικρή μου έλεγε πως ήθελε να γίνει ηθοποιός, αλλά εγώ ήμουν της άποψης πως είναι σημαντικό να κάνεις αυτό που πραγματικά θες, που επιθυμεί βαθιά η καρδιά σου. Και τελικά ακολούθησε τον δρόμο τον γονιών της και έγινε και αυτή μια υπέροχη ηθοποιός!! Και έτσι, μετά από χρόνια με περηφάνια εξομολογούμαι πως η Ηρώ είναι φτιαγμένη γι' αυτή τη δουλειά, είναι η πάστα της!! Πάντα θα σε καμαρώνω Ηρώ μου!!».

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Μπέζος: Μέσα από τον ρόλο μου στη «Famagusta» έχει δημιουργηθεί κοινή ανάσα με το κοινό

Εύη Δαέλη: Η αποκάλυψη για τις αμοιβές των ηθοποιών και η συνεργασία της με τον Γιάννη Μπέζο

Ναταλία Τσαλίκη: «Ο γάμος είναι ένας καθημερινός αγώνας... Θεωρώ το παρελθόν νεκροταφείο»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved