Flashback στο γάμο Κορομηλά-Μιχαλόπουλου! Το νυφικό και το αξεσουάρ που σήμερα κάνει θραύση
Showbiz

Flashback στο γάμο Κορομηλά-Μιχαλόπουλου! Το νυφικό και το αξεσουάρ που σήμερα κάνει θραύση

Σπάνιο «κλικ» από το γάμο της Ρούλας Κορομηλά και του Πάνου Μιχαλόπουλου.

Μπορεί η Ρούλα Κορομηλά και ο Πάνος Μιχαλόπουλος να έζησαν κάποτε αυτόν τον ένα και μοναδικό έρωτα που τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας ωστόσο δεν κράτησε πολύ.

Παρόλα αυτά οι δυο τους έζησαν στιγμές υπέροχες και όλοι έχουν να θυμούνται -όσοι είχαν τη χαρά και την τιμή να παραβρεθούν- τον παραμυθένιο γάμο τους. Η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός γνωρίστηκαν το 1981, παντρεύτηκαν το 1988 και το 1990 πήραν διαζύγιο.

koromila.jpg

Μέσα από τα social media του Μάκη Κωστίνη είδαμε μια σπάνια φωτογραφία από το γάμο τους και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε τόσο την νυφική εμφάνιση της παρουσιάστριας.

Σατέν νυφικό με ιδιαίτερο κόψιμο στο μπούστο αλλά και στο τελείωμα που αναδείκνυε τα υπέροχα και καλλίγραμμα πόδια της. Στο κεφάλι είχε επιλέξει να τοποθετήσει το αξεσουάρ που και φέτος κάνει θραύση και φυσικά μιλάμε για την κλασσική στέκα! Το μακιγιάζ της απλό όσο και το χτένισμα της μιας που και τότε είχε το καρέ που λατρεύει!

Δες φωτογραφίες

Ο γάμος του ζευγαριού ήταν το κοσμικό γεγονός της χρονιάς, καθώς η Ρούλα Κορομηλά είχε κάνει την πρώτη της σεζόν στην πρωινή σεζόν. Εκείνη την χρονιά, είχε εγκαινιάσει το πρωινό στην ΕΡΤ.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved