Ταμίλα Κουλίεβα: Η επιτομή της κομψότητας και η νέα αλλαγή στην εικόνα της με μαλλί a la garcon
Showbiz

Ταμίλα Κουλίεβα: Η επιτομή της κομψότητας και η νέα αλλαγή στην εικόνα της με μαλλί a la garcon

Λατρεύει τα κοντά μαλλιά κι εμείς λατρεύουμε όποια αλλαγή κι αν αποφασίσει να κάνει! Αυτή τη φορά η Ταμίλα Κουλίεβα επέστρεψε στο a la garcon style και είναι απίθανη!

Και πώς όχι αφού τα κοντά μαλλιά πάνε ιδιαίτερα σε γυναίκες που έχουν έντονα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο και η ηθοποιός ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Μεγάλα και εκφραστικά μάτια, καλοσχηματισμένα χείλη και υπέροχη επιδερμίδας!

tamillakulievaofficial_1707822836_3301779718925418591_7137825862.jpg

Η ηθοποιός έδωσε το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα "Spa-σε κατάρα" στο θέατρο Μικρό Άνεσις κι εκεί είδαμε την νέα αλλαγή στην εικόνα της.

Η Ταμίλα Κουλιέβα όμως μαγνήτισε τα βλέμματα για τη συνολική της εμφάνιση καθώς η στιλιστική της επιλογή ήταν η… επιτομή της κομψότητας. Μακρύ παλτό σε nude απόχρωση, συνδυασμένο με παντελόνι και ζιβάγκο σε παρόμοια απόχρωση!

Δες την στη gallery

«Στην αρχή με ζόρισε, είναι αλήθεια. Βρέθηκα τελείως ανέτοιμη να το αντιμετωπίσω όλο αυτό. Ήτανε πολύ μεγάλη αλλαγή. Με ζόρισε στην καθημερινότητά μου. Δεν ήμουν έτοιμη να αντιμετωπίσω όλη αυτή τη δημοσιότητα. Αλλά ο κόσμος ήτανε πολύ ζεστός και ανοιχτός και μου μιλούσε, αλίμονο. Εξέφραζε τη γνώμη του, την άποψή του και είχε την ανάγκη να επικοινωνήσει μαζί μου. Τώρα δεν μου είναι δύσκολο, μου είναι και ευχάριστο μπορώ να σας πω. Είναι ένας τρόπος επικοινωνίας», ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved