Μάτσας για Κεφαλογιάννη: «Η δουλειά της συμπαρασύρει και εμένα» - Πώς είναι ο γάμος με μια πολιτικό;
Showbiz

Μάτσας για Κεφαλογιάννη: «Η δουλειά της συμπαρασύρει και εμένα» - Πώς είναι ο γάμος με μια πολιτικό;

Ο Μίνως Μάτσας μίλησε στην Αυγή για τη σχέση του με τη σύζυγό του Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία έκανε πολύ θόρυβο παρά τον εσωστρεφή του χαρακτήρα. 

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για την προσωπική του ζωή, για τη σύνθεση του τραγουδιού της σειράς «17 κλωστές» αλλά και το πώς αντιμετωπίζει τη δημοσιότητα...

Μίνως Μάτσας: «Δεν ήξερα ότι η Όλγα ήταν υπουργός. Δεν είχα συνδυάσει πράγματα και ονόματα»

Είστε ένας αρκετά εσωστρεφής άνθρωπος. Η σχέση σας με την κυρία Κεφαλογιάννη έκανε πολύ θόρυβο. Πώς ήταν αυτό;

Ηταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Στην αρχή μου ήτανε δύσκολο. Αλλά όταν είσαι με ένα δημόσιο πρόσωπο μαζί, μοιραία εκτίθεσαι και εσύ. Προσαρμόστηκα. Είμαι αληθινός άνθρωπος και προσαρμόζομαι. Δεν ήταν εύκολο. Τώρα πια, όμως, δεν του δίνω σημασία. Δεν έχει και καμία σημασία. Απλώς ο κόσμος μάς γνωρίζει και για κάτι άλλο. Η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα ακολουθήσει το άλλο άκρο, που ούτε αυτό θεωρώ λογικό. Να μην εμφανίζεσαι καθόλου. Δεν το έκανα, όμως, από θέση. Δεν το έπαιζα αντιστάρ. Το έκανα γιατί μεγάλωσα σε μια οικογένεια που είχε ως αρχή να είμαστε down to earth και να μην κάνουμε «φασαρία». Έτσι μεγάλωσα. Μα και η Όλγα έτσι είναι. Απλώς μοιραία είναι εκτεθειμένη λόγω θέσης. Ένας πολιτικός εκτίθεται. Δεν διαφέρουμε. Απλώς η δουλειά της απαιτεί δημόσια προβολή και δημόσιο λόγο, που συμπαρασύρει και εμένα.

Εγινε ένας χαμός με ένα τραγούδι του Πάνου Βλάχου, με τον οποίο συνεργαστήκατε και στις «17 κλωστές». Σας τρομάζει αυτή η ένταση;

Καθένας είναι υπεύθυνος γι’ αυτό που λέει και γι’ αυτό που κάνει. Είπε κάτι ο Πάνος και δημιουργήθηκε ξαφνικά ένας ντόρος. Δεν θεωρώ ότι αυτά έχουνε και μεγάλη σημασία, αν με ρωτάτε. Καθένας έχει την πορεία του και κρίνεται. Καμιά φορά όταν νιώθεις μια πίεση, μπορεί να σου ξεφύγουν και πράγματα που δεν πιστεύεις ή να πεις πράγματα που πιστεύεις, αλλά πιθανώς λόγω της πίεσης να προκύψουν άβολες καταστάσεις. Η δημοσιότητα θέλει προσοχή.

Εσείς είστε πλέον πιο προσεκτικός στις συνεντεύξεις;

Όταν δίνω μια συνέντευξη, θεωρώ δεδομένο πως υπάρχει καλή πρόθεση και από τις δύο μεριές. Ούτε εγώ θέλω να είμαι οχυρωμένος με άμυνες ούτε να σκέφτομαι ότι ο άλλος θέλει να βγάλει κάτι που θα προκαλέσει. Έτσι πηγαίνω. Δεν ζητάω ποτέ να διαβάσω μια συνέντευξη πριν κυκλοφορήσει. Σας μιλάω ανοιχτά σε σχέση με αυτά που συζητάμε. Αν είναι κάποια ερώτηση που δεν θέλω να απαντήσω, θα το πω.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved