Media

Μίνως Μάτσας: «Δεν ήξερα ότι η Όλγα ήταν υπουργός. Δεν είχα συνδυάσει πράγματα και ονόματα»

Gossip-tv Team

Ο Μίνως Μάτσας παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την σύζυγό του, Όλγα Κεφαλογιάννη ενώ, μεταξύ άλλων, ανέφερε και ποιό είναι εκείνο το τραγούδι που της αφιερώνει. 

Ο διάσημος μουσικοσυνθέτης είναι πολύ ερωτευμένος με την σύζυγό του, Όλγα Κεφαλογιάννη, με την οποία και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

Ο Μίνως Μάτσας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για την συζυγό του, Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και το παρασκήνιο της γνωριμίας τους, σημειώνοντας πώς στην αρχή δεν είχε καταλάβει ότι ήταν υπουργός, μιας και δεν είχε συνδυάσει πρόσωπα και καταστάσεις.

«Δεν νιώθω κανένα βάρος για το όνομά μου. Η ιστορία του παππού μου είναι μοναδική και του πατέρα μου, ο οποίος έφτιαξε τη δισκογραφική. Ο παππούς μου ηχογράφησε όλους τους ρεμπέτες. Θεωρείται μοναδική η συμβολή του στο τραγούδι.

Η Όλγα είναι ένας άνθρωπος που μου έχει δώσει τρομερή δύναμη και ενέργεια. Παντρεύτηκα και έκανα δυο παιδιά μαζί της. Εντάξει είναι μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου. Τεράστια αλλαγή. Δεν ήξερα ότι η Όλγα ήταν υπουργός. Δεν έκανα πλάκα, δεν είχα συνδυάσει πράγματα και ονόματα. Της είπαν, «μη στεναχωριέσαι, είναι ούφο». Βρεθήκαμε μετά από 8 μήνες και αυτό ήταν όλο»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Μάλιστα αποκάλυψε και ποιό είναι το τραγούδι που της αφιερώνει, που δεν είναι άλλο από το "Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου"...

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved