Μίνως Μάτσας: Βόλτα… χεράκι – χεράκι με την Όλγα Κεφαλογιάννη στα βόρεια προάστια
Gossip Cam

Μίνως Μάτσας: Βόλτα… χεράκι – χεράκι με την Όλγα Κεφαλογιάννη στα βόρεια προάστια

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας διανύουν μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές τους, από την ημέρα που ήρθαν στη ζωή τα δίδυμα μωράκια τους.

Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με την όμορφη πολιτικό και τον γνωστό μουσικοσυνθέτη να μην το κρύβουν σε κάθε κοινή εμφάνισή τους.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας απέκτησαν δίδυμα και από εκείνη την στιγμή, όλη η ζωή και η καθημερινότητά τους, έχει αλλάξει ριζικά. Ωστόσο, όπως όλα τα ζευγάρια θέλησαν να απολαύσουν και λίγο χρόνο οι δυο τους.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το αγαπημένο ζευγάρι σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να κάνει τα ψώνια του χεράκι – χεράκι. Τόσο η Όλγα Κεφαλλογιάννη, όσο και ο Μίνως Μάτσας επέλεξαν casual outfits συνδυάζοντας κομψότητα και στυλ.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, το ζευγάρι επισκέφτηκε κατάστημα με παιδικά ρούχα, αφού τα παιδιά τους είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους και θέλουν να τα περιποιούνται με κάθε τρόπο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved