Χάρης Γρηγορόπουλος: Η γνωριμία με τη Φωτεινή Ντεμίρη, ο έρωτας & ο γάμος τους που κρατάει 30 χρόνια
Showbiz

Χάρης Γρηγορόπουλος: Η γνωριμία με τη Φωτεινή Ντεμίρη, ο έρωτας & ο γάμος τους που κρατάει 30 χρόνια

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος σε συνέντευξή του μιλάει για τη γνωριμία, τον έρωτα και τον μακροχρόνιο γάμο του με την επίσης γνωστή ηθοποιό Φωτεινή Ντεμίρη

Ο γνωστός ηθοποιός μιλάει με λατρεία για τη γυναίκα της ζωής του με την οποία πορεύεται εδώ και πάνω από τρεις δεκαετίες έχοντας δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια.

Χάρης Γρηγορόπουλος: «Αν σταματήσω να δουλεύω, δεν θα μπορώ να ζήσω»

Για να αλλάξουμε κλίμα, πώς γνωριστήκατε με τη σύζυγό σας, Φωτεινή Ντεμίρη, και τι ήταν αυτό που σας γοήτευσε;

Με τη γυναίκα μου γνωριστήκαμε στη Δραματική Σχολή της Ρούλας Πατεράκη, όπου φοιτούσαμε και οι δύο. Με εντυπωσίασε στην αρχή η ομορφιά της. Αλλά στη συνέχεια ερωτεύτηκα τον χαρακτήρα της και την ενέργειά της.

1675183715963-642968203-grigoropoulos-6.jpg

Το γεγονός ότι κάνετε την ίδια δουλειά βοήθησε τη σχέση σας;

Το γεγονός ότι κάνουμε την ίδια δουλειά μόνο βοήθησε τη σχέση μας. Τη σφυρηλάτησε και την έκανε πιο ισχυρή.

Ο έρωτας συνεχίζει να υπάρχει;

Ο έρωτας είναι το πιο βραχύβιο αίσθημα, γι’ αυτό και συναντάται μόνο σε μεγάλες εντάσεις. Φέτος κλείσαμε 30 χρόνια γάμου.

Κλείνοντας, θα ήθελα να αναφερθούμε στην πετυχημένη παράσταση στην οποία πρωταγωνιστείτε, «Μάρτυρας κατηγορίας», σε σκηνοθεσία του Νικορέστη Χανιωτάκη, στο θέατρο Ανεσις, μια παράσταση που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

1675207830991-698968739-Ntemiri-pano.jpg

Ο «Μάρτυρας κατηγορίας» είναι από τις πιο μεγάλες εμπορικές επιτυχίες που μου έχουν τύχει στην καριέρα μου. Κι όταν λέω εμπορικές, εννοώ αποκλειστικά και μόνο των αριθμό των εισιτηρίων που κόβει. Από την πρώτη μέρα που ανοίξαμε μέχρι και σήμερα, πέντε ολόκληρους μήνες μετά, το θέατρο είναι ασφυκτικά γεμάτο. Και όλοι οι θεατές φεύγουν πολύ ευχαριστημένοι. Είναι ευλογία. Βέβαια, «έχουμε» μια μεγάλη star ανάμεσά μας, κι αυτή δεν είναι άλλη από την… Αγκαθα Κρίστι, τη συγγραφέα του έργου μας. Πρόκειται για ένα κλασικό αριστούργημα που, παρότι είχε γραφεί το 1952, στέκεται φρέσκο και μοντέρνο έως και σήμερα! Μέχρι την Κυριακή των Βαΐων θα παίζουμε στο θέατρο Ανεσις και αμέσως μετά το Πάσχα θα το μεταφέρουμε στην προσωπική μου πατρίδα, τη Θεσσαλονίκη, για τρεις εβδομάδες, στο θέατρο Κολοσσαίον.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved