Showbiz

Σοκάρει ο Πέτρος Λαγούτης: «Το μόνο που δεν τζόγαρα ήταν η σχέση μου με τα παιδιά μου»

Gossip-tv Team

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες», βρέθηκε ο Πέτρος Λαγούτης το Σάββατο 2/3. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον εθισμό του στον τζόγο αλλά και στην προσπάθεια που έκανε ώστε να απαλλαγεί δια παντός από όλη αυτή την ταλαιπωρία που βίωνε.

«Όπως όλοι οι εθισμοί είναι κι αυτός ένας εθισμός που σε τρώει από μέσα. Και αυτός ο εθισμός έχει την παγίδα που δεν φαίνεσαι εξαρχής. Μπορείς να κρύβεσαι για πολύ καιρό. Οι άνθρωποι που βρίσκονται σε αυτό το πράγμα βασανίζονται πολύ με όλους τους τρόπους. Και πρακτικά και συναισθηματικά και οικονομικά και επαγγελματικά. Ήταν μια περιπέτεια, ένας δύσκολος δρόμος. Έχουν περάσει έξι χρόνια από όταν αποφοίτησα από το ΚΕΘΕΑ. Είναι ένα πράγμα που τελικά έδρασε εφευρετικά, με βοήθησε να αλλάξω πράγματα μέσα μου.

Πέτρος Λαγούτης: Για ψώνια με τους γιους του! Η σπάνια κοινή τους εμφάνιση

34r.jpg

Άλλαξα πράγματα στον ίδιο μου τον εαυτό που είμαι πολύ χαρούμενος που τα άλλαξα. Νομίζω ότι τα παιδιά μου ήταν πάντα αυτό που δεν με άφηνε να υπερβώ και το τελευταίο όριο. Αυτά μπορούν να σε οδηγήσουν παντού. Ήρθε μια στιγμή που ήρθε η Μυρτώ και ήμουν ενεργά εθισμένος και μου λέει “όλοι μου λένε ότι ενώ είσαι μέσα σε αυτό είσαι δίπλα στα παιδιά”. Ήταν το μόνο που δεν τζόγαρα, τη σχέση με τα παιδιά μου», περιέγραψε αρχικά ο Πέτρος Λαγούτης.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved