Ευγενία Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της: «Δεν μας ενοχλούσε από που ήταν το παιδί»
Showbiz

Ευγενία Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της: «Δεν μας ενοχλούσε από που ήταν το παιδί»

 Η Ευγενία Δημητροπούλου εδώ και περίπου δύο χρόνια είναι μαμά ενός υπέροχου κοριτσιού από την Αφρική, της Εύας που είναι πλέον η απόλυτη προτεραιότητά της μετά την υιοθεσία της. 

Η όμορφη ηθοποιός, μιλώντας για την όλη διαδικασία της υιοθεσίας στον Κώστα Τσουρό και στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα, δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να έχει περισσότερο χρόνο για να τον περνάει μαζί της.

Ευγενία Δημητροπούλου: Movie night στο σπίτι με την κόρη της

«Το θέατρο συνήθως έχει αντίθετα ωράρια με αυτά της οικογένειας. Πέντε βράδια λείπω από το σπίτι άρα δεν την κοιμίζω εγώ. Είναι πολύ ζωηρή η μικρή. Από την πρώτη στιγμή ήμουν σίγουρη πως όταν γίνεσαι μαμά -δεν έχει σχέση με ποιον τρόπο γίνεται- όλο αυτό σε κατακλύζει. Ήθελα να το πω πως ήταν επιλογή μου η υιοθεσία, γιατί πολλές φορές σκεφτόμαστε με στεγανά. Υπάρχουν άνθρωποι που το βλέπουμε διαφορετικά» είπε αρχικά η Ευγενία Δημητροπούλου και συνέχισε:

dimitropoulou-vlatakis-(1).jpg

«Εύχομαι να αλλάξουν κάποια πράγματα στη διαδικασία και να γίνουν λίγο φιλικότερες και προς τους γονείς αλλά και προς τα παιδιά. Εύχομαι να λυθούν τα προβλήματα πάντα με σεβασμό και αυστηρά κριτήρια αλλά να φύγουν όσο περισσότερα παιδιά γίνεται από τα ορφανοτροφεία».

Η ηθοποιός κατέληξε για την όλη διαδικασία της υιοθεσίας: «Εγώ πήγα μέσω της διακρατικής υιοθεσίας για να αλλάξουμε την ιστορία ενός παιδιού, το οποίο έχει ήδη γεννηθεί κάπου στον κόσμο. Ξέραμε τις συνθήκες και πως θα είναι χρονοβόρα διαδικασία. Εμείς σκεφτήκαμε πως δεν μας ενοχλεί να είναι από οπουδήποτε το παιδί. Πρέπει να υπάρξει νομική απόφαση που να λέει πως είναι νόμιμο και τα παιδιά θα αναγνωριστούν. Όταν είδα την Εύα είπα πως ‘’αυτό είναι το παιδί μου’’. Την είδα σε φωτογραφία και είπα ‘’ναι αυτή είναι’’. Πρέπει να περάσουν κάποιοι μήνες διαδοχής μέχρι να γίνει η υιοθεσία. Δεν ήταν εύκολο το να κατεβούμε στην Αφρική, ήταν και η εποχή του covid. Όταν αρρώστησε η Εύα ήταν το πιο δύσκολο γιατί δεν ήμουν εκεί για να κάνω το αυτονόητο σαν μαμά».

Διαβάστε επίσης:

Ευγενία Δημητροπούλου: Η απίθανη ερώτηση της κόρης της

Ευγενία Δημητροπούλου: «Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να υιοθετήσουμε»

Ευγενία Δημητροπούλου: Φωτογράφησε τα καμώματα της κόρης της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved