Ελισάβετ Σπανού: Η φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα & η αποκάλυψη για τα κιλά που έχει πάρει στον 7ο μήνα
Showbiz

Ελισάβετ Σπανού: Η φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα & η αποκάλυψη για τα κιλά που έχει πάρει στον 7ο μήνα

Η Ελισάβετ Σπανού δείχνει να απολαμβάνει στον μέγιστο βαθμό την εγκυμοσύνη της και μάλιστα ανέβασε φωτογραφία της στον 7ο μήνα της, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της! 

Η όμορφη τραγουδίστρια δεν έχει αλλάξει και πολλά στην καθημερινότητά της, φροντίζοντας και να αθλείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Τραγουδίστρια μπήκε στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και αποκάλυψε το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί

Μάλιστα, σήμερα (3/3) ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα, φορώντας μόνο ένα μπουστάκι και ένα κολάν που άφηναν ακάλυπτο το επίμαχο σημείο.

«Μπαίνοντας στον 7ο… επίσημα +10κιλα!! 😎 και ενώ ανέκαθεν αγαπούσα (και φυσικά αγαπώ) την γυμναστική και έβρισκα πάντα όμορφο ένα λεπτό (χωρίς υπερβολές!) γυμνασμένο γυναικείο σώμα… τελικά ανακαλύπτω πως η ομορφιά στη γυναίκα και στο σώμα της είναι οι καμπύλες της ☺️ οι καμπύλες που σχηματίζονται για να φιλοξενήσουν μια ζωή αλλά και οι καμπύλες που φυσικά υπάρχουν και μας κάνουν… γυναίκες 😃 δεν περίμενα ποτε ότι θα άλλαζε το σώμα μου τόσο και θα το χαιρόμουν!» έγραψε η Ελισάβετ Σπανού η οποία προφανώς και ανυπομονεί να γίνει μανούλα.

Δείτε παρακάτω τη φωτό:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved