Showbiz

Το ξέσπασμα της Δούνια on air: «Πρέπει συνεχώς να αποδεικνύω ότι μπορώ να κάνω κι άλλα πράγματα...»

Gossip-tv Team

Στην προκατάληψη που υπάρχει σχετικά με την εμφάνιση της γυναίκας αναφέρθηκε η Νόνη Δούνια με αφορμή της δηλώσεις της Ελένης Φιλίνη.

Η ίδια θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και μίλησε για τη δική της εμπειρία από τον χώρο της μόδας.

Δούνια για την αποχώρησή της από την εκπομπή του Τσουρού – «Κι εγώ, κι εκείνος στενοχωρήθηκε»

«Μέχρι και σήμερα το αντιμετωπίζω αυτό. Επειδή έχω υπάρξει σε έναν χώρο που έχει σχέση με την ομορφιά, άρα μάλλον κάτι άλλο δεν έχω. Πρέπει συνέχεια να αποδεικνύω ότι μπορώ να κάνω κι άλλα πράγματα εκτός από το να στέκομαι απλά εδώ και να είμαι όμορφη», ανέφερε αρχικά η Νόνη Δούνια.

Και συνέχισε: «Δεν είναι κάτι που έχει πάψει να υπάρχει. Μπορεί να είναι διαφορετικό το μέτρο αλλά υπάρχουν αυτά τα στερεότυπα μέχρι και σήμερα».

ssd3.jpg

«Πλέον έχω ωριμάσει, δεν μπαίνω πλέον προσωπικά σε αυτή τη φάση. Καλείσαι όμως να αποδείξεις ότι διαθέτεις και κάτι άλλο πέρα από την ομορφιά. Σου τα λένε και κατάμουτρα και γράφονται, υπάρχει μία γενικότερη αμφισβήτηση. Η ομορφιά βεβαίως και ανοίγει πόρτες αλλά το θέμα είναι πώς θα διαχειριστείς εσύ αυτό που σου δίνεται από τη φύση. Για να υπάρχεις όμως τόσα χρόνια σε μια δουλειά σημαίνει ότι και κάτι άλλο κάνεις καλά. Δεν κρίνουμε κάποιες φορές και λέμε: έλα μωρέ, αυτή μοντέλο είναι, τι κάνει; Και τι σημαίνει αυτό;», κατέληξε η Νόνη Δούνια.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved