Χρηστίδου: Δημοσίευσε φώτο με μαγιό & οι followers την αποθέωσαν - Η μεγάλη αλλαγή στην εικόνα της
Showbiz

Χρηστίδου: Δημοσίευσε φώτο με μαγιό & οι followers την αποθέωσαν - Η μεγάλη αλλαγή στην εικόνα της

Η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε μία εντυπωσιακή throwback φωτογραφία της με μαγιό από τις διακοπές της και οι followers της την αποθέωσαν στο Instagram.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Χαμογέλα και πάλι εδώ και ένα χρόνο κατάφερε να αλλάξει τη σιλούετα της και η αλλαγή αυτή είναι θεαματική!

Πολλοί από τους followers της τής έγραψαν: «Είσαι υπέροχη!», «Κουκλάρα», «Είσαι μια υπέροχη γυναίκα Σίσσυ μου», «Στα καλύτερα σου είσαι! Φτου σου γυναικάρα!», «Απλά, λιτά και όμορφα!!!», «Πανέμορφη», «Γυναικάρα» και άλλα τέτοιου τύπου σχόλια έγραψαν οι διαδικτυακοί φίλοι της παρουσιάστριας και την αποθέωσαν!

Χρηστίδου για καλεσμένη της: «Ομολογώ ότι με έχει φέρει σε δύσκολη θέση και για προσωπικά ζητήματα»

sissychristidou_1707585555_3299789259348698976_143812079.jpg

Η Σίσσυ πράγματι είναι στα καλύτερά της και η ίδια είχε αποκαλύψει για την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της: «Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δίνουν μάχη με τα κιλά τους εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία ξεκινώντας από τις εγκυμοσύνες μου που στον Φίλιππο πήρα 40 κιλά, στον Μιχαήλ 30 και μετά σε δύσκολες περιόδους της ζωής μου.

Στο κομμάτι της διατροφής όλες τις φορές και μετά τις εγκυμοσύνες μου που κατάφερα να χάσω πολλά κιλά ακολούθησα αυτή τη μέθοδο της Evivios. Είναι μία μέθοδος που έχει πρωταρχικό γνώμονα την υγεία σου. Για μένα αποδείχτηκε σωτήρια μέθοδος σε σχέση με τις δικές μου ανάγκες με έσωσε.

Για μένα όλη αυτή η ιστορία αφορά και μια πιο εσωτερική διαδικασία. Με βοήθησε το κομμάτι της ψυχοθεραπείας γιατί ήταν δύσκολα, περίεργα χρόνια τα τελευταία για εμένα. Μου λένε ότι “έχει φτιάξει η διάθεσή σου” επειδή έχασες βάρος αλλά για εμένα είναι το ανάποδο. Επειδή έφτιαξε η διάθεσή μου κατάφερα να χάσω βάρος. Έβαλα στη ζωή μου το κομμάτι της γυμναστικής μέσα από τον διάδρομο.

Αυτό που ανακάλυψα ότι με βοηθάει πολύ είναι ότι αποφάσισα ότι θα βλέπω μία σειρά μόνο όταν ανεβαίνω στον διάδρομο. Υπήρχαν φορές που ήθελα να κάνω διάδρομο μόνο και μόνο για να δω το επεισόδιο γιατί είχα κάνει αυτή τη δέσμευση στον εαυτό μου.

Έβαλα πάρα πολύ νερό στη διατροφή μου. Όταν ξεκινάς να πίνεις νερό, μετά το ζητάει ο οργανισμός σου πιο πολύ. Και ο ύπνος. Δεν είχα καταλάβει πόσο πολύ βοηθάει στην απώλεια βάρους».

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε και μετρά αντίστροφα για το καλοκαιράκι η Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά και τα αποθεωτικά σχόλια των followers!

Διαβάστε επίσης:

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν πέρασε από το μυαλό μου όταν έκανα οικογένεια… αλλά με έφερε εκεί η ζωή»

Δύσκολη η μέρα για τη Χρηστίδου-Η σπαρακτική ανάρτηση για τη μητέρα της & τα γενέθλια του πατέρα της

Αιχμές Χρηστίδου για Γερμανού: «Ποιος την είπε υποκρίτρια;... Στενοχωριέμαι που την είδα πικραμένη»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved