Ερωτευμένη η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Ηλέκτρα, με νεαρό Έλληνα επιχειρηματία
Showbiz

Ερωτευμένη η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Ηλέκτρα, με νεαρό Έλληνα επιχειρηματία

Ερωτευμένη με τον νεαρό επιχειρηματία Βίκτωρα Πονηράκη είναι η μεγαλύτερη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Ηλέκτρα

Η μία είναι πιο όμορφη από την άλλη. Ο λόγος για τις κόρες τηςΔωροθέας Μερκούρη, Γαία και Ηλέκτρα, για τις οποίες η γνωστή ηθοποιός είναι πολύ υπερήφανη.

Δωροθέα Μερκούρη: Οι δυο κόρες, ο έρωτας στη ζωή της και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί!

«Οι άγγελοί μου, τα καλύτερα παιδιά που θα μπορούσε μια μαμά να έχει», λέει για τις κόρες της στιςοποίες έχει μεγάλη αδυναμία. Η μεγάλη κόρη της Δωροθέας Ηλέκτρα, είναι 24 ετών και έχει πάρει το γονίδιο της καλλονής μητέρας της.

electra_ms_1693232648_3179388352740926288_687665678.jpg

Με αναλογίες μοντέλου, η Γαία ήδη έχει ανοίξει τα φτερά της στον χώρο του διεθνούς μόντελινγκ, σε αντίθεση με την αδελφή της που -όπως όλα δείχνουν- απαρνείται τις πασαρέλες όχι όμως και τη μόδα. Η Ηλέκτρα σπουδάζει σχέδιο μόδας στο Amsterndam Fashion Institute. Είναι μόνιμη κάτοικος Ολλανδίας και βρίσκεται κοντά στον Ολλανδό πατέρα της τον διεθνούς φήμης κομμωτή Ward Stegerhoek. Η Ηλέκτρα απέχει από τον κόσμο του lifestyle.

Με ελληνοϊταλικές ρίζες από την πλευρά της μητέρας της και ολλανδικές από την πλευρά του πατέρα της, ήταν μάλλον προδιαγεγραμμένο να γίνει πολίτης του κόσμου. Παρά την έμφυτη αγάπη της για τον κόσμο της μόδας όπου διέπρεψε ως.μοντέλο η μητέρα της ως χαρακτήρας είναι χαμηλών τόνων και αποφεύγει να εκθέτει τον εαυτό της στα social· media.

victor.ponir_1679417493_3063498433894019590_1353962146.jpg

Ο πατέρας της είναι ένας μύθος στον κόσμο της μόδας και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα top models της δεκαετίας του '90. Σε αυτά τα ντεφιλέ και στις διεθνείς πασαρέλες ξεκίνησε το φλογερό ειδύλλιο του Ward με τη Δωροθέα και, παρόλο που ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ, εξακολουθούν να διατηρούν μια σχέση σεβασμού και αλληλοεκτίμησης< Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, η Ηλέκτρα έχει βρει την ευτυχία στα μάτια του νεαρού επιχειρηματία Βίκτωρα Πονηράκη, ο οποίος είναι επίσης κάτοικος Αμστερνταμ. Οι δυο τους αγαπούν τα ταξίδια, ενώ πέρυσι το καλοκαίρι είχαν απολαύσει μέρος των διακοπών τους σε ένα από τα ριο αγαπημένα νησιά της Ηλέκτρας, την Ανδρο.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved