Βανδή: Viral το βίντεο με τον Μπισμπίκη να της λέει «σ’ αγαπώ» όσο η Δέσποινα του τραγουδάει!
Showbiz

Βανδή: Viral το βίντεο με τον Μπισμπίκη να της λέει «σ’ αγαπώ» όσο η Δέσποινα του τραγουδάει!

Τις ομορφότερες στιγμές της ζωής τους βιώνουν ο ένας στο πλευρό του άλλου και πλέον τόσο η Δέσποινα Βανδή όσο και ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Πρόσφατα μάλιστα φαν της τραγουδίστριας μοιράστηκε με τους followers τους μέσα από την επίσημη σελίδα τους στο Instagram ένα βίντεο από το νυχτερινό κέντρο οπού εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη να της εκφράζει δημόσια τον έρωτά τους.

Βασίλης Μπισμπίκης: Η αντίδρασή του για την αποκαλυπτική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή

mpismpikis-vandi.jpg

Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε τον ηθοποιό να της λέει «σ’ αγαπώ» όσο εκείνη του αφιερώνει ένα τραγούδι και του απαντά «Κι εγώ».

Δες το βίντεο

https://www.instagram.com/reel/C4A5bAfNLzU/

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός ήρθαν πιο κοντά από το καλοκαίρι του 2021 όταν ο Λάκης Λαζόπουλος σε μία παρέα έκανε τις απαραίτητες συστάσεις. Δεν χρειάστηκε και πολύ για να καταλάβουν οι δυο τους, παρ' όλο που προέρχονταν από διαφορετικά καλλιτεχνικά μονοπάτια, πως ήταν πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

vandi.jpg

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έκαναν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση τον Νοέμβριο του 2021 με τους φωτογράφους να τρέχουν σαν τρελοί γύρω τους για να «πιάσουν» το καλύτερο κοινό τους ενσταντανέ. Εκ των υστέρων, βέβαια, διαπιστώσαμε όλοι πως δεν ήταν ανάγκη να υπάρξει τέτοιος... πανικός αφού από τότε μέχρι σήμερα οι δυο τους έχουν χαρίσει αμέτρητες κοινές πόζες, γεμάτες πάθος και έρωτα!

Άγιος Βαλεντίνος: Βανδή – Μπισμπίκης: Ο έρωτας, το love story και οι πιο τρυφερές φωτογραφίες τους

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλάει πρώτη φορά για το ακίνητο που αναζητά με τη Δέσποινα Βανδή στην Κρήτη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved