Σοφία Περίδη: Η καλλονή κόρη του Ορφέα Περίδη «σαρώνει» στο Tik Tok και όχι μόνο!
Showbiz

Σοφία Περίδη: Η καλλονή κόρη του Ορφέα Περίδη «σαρώνει» στο Tik Tok και όχι μόνο!

Η Σοφία Περίδη, κόρη του καταξιωμένου έντεχνου τραγουδοποιού Ορφέα Περίδη και της φλαουτίστριας Ηλιάνας Μιχοπούλου, είναι και ένα ταλαντούχο κορίτσι που χαράζει τον δικό του καλλιτεχνικό δρόμο.

Έχει κληρονομήσει την καλλιτεχνική φλέβα του πατέρα της, αλλά η εξωστρέφειά της τη διαφοροποιεί από το χαμηλό προφίλ που διατηρεί ο Ορφέας Περίδης. Το μότο της Σοφίας είναι «celebrate life» και στην περίπτωσή της μιλάμε για την απόλυτη influencer στα social media, που λατρεύει το καλό φαγητό, τα ταξίδια και το ευ ζην.

Η Σοφία επίσης είναι fashion icon και προσέχει πολύ την εμφάνισή της.

sofia_peridi_1708426633_3306844737383939966_1454402788.jpg


Στον διαδικτυακό λογαριασμό της αυτοσυστήνεται ως ψηφιακός δημιουργός video και content creator, ενώ, εκτός από το Instagram, είναι πολύ ενεργή και στο TikTok. Πάνω απ' όλα, όμως η Σοφία Περίδη είναι ηθοποιός. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Αθηνών «Γιώργος Θεοδοσιάδης» το 2020. Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι «Μύθοι του Αισώπου» σε σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη (2022), ενώ είχε και κάποιες μικρές συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές.

https://www.instagram.com/reel/C3IEfO_IiSI/



Και τα ταλέντα της δεν σταματούν εδώ. Πριν από λίγες ημέρες, πατέρας και κόρη κυκλοφόρησαν μια νέα δισκογραφική δουλειά και, παρόλο που η Σ. Περίδη δεν έχει κάνει σπουδές πάνω στη μουσική, συμμετέχει σε αυτόν τον δίσκο, που αφορά τα παιδιά και έχει τον τίτλο «Τρόκο τροκ».

sofia_peridi_1700347422_3239071403481322495_1454402788.jpg

Η Σοφία ερμηνεύει πολλά από τα τραγούδια της δουλειάς αυτής αποδεικνύοντας ότι ανάμεσα στα άλλα έχει εξαιρετική φωνή. «Τα πρώτα πέντε τραγούδια του άλμπουμ γεννήθηκαν με τον ερχομό των παιδιών μου, τα υπόλοιπα γεννήθηκαν
από την ανάγκη μου να εκφραστώ ως 25 χρόνια μεγαλύτερος. Φτάνοντας στο σήμερα, θέματα όπως η παιδεία, ο ρατσισμός και η αλληλεγγύη έρχονται να εμπλουτίσουν τη θεματολογία του άλμπουμ. Η πρόκληση να περιγράφεις τα θέματα αυτά μέσα από τα μάτια των παιδιών είναι το ίδιο το ζητούμενο της τέχνης. Το παιδικό τραγούδι θα παραμένει πάντα ένα απαιτητικό είδος και, όταν πετυχαίνει τον σκοπό του, αφορά όλες τις ηλικίες», έχει δηλώσει ο Ορφέας Περίδης για την κυκλοφορία του νέου δίσκου του

Πηγή Real

Oρφέας Περίδης: «Το παιδικό τραγούδι είναι ένας χώρος πολύ ευαίσθητος»

Ορφέας Περίδης: Τα τραγούδια που απέρριψε ο Νίκος Παπάζογλου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved