Άρης Μακρής: «Σπάει» τη σιωπή του! H απάντηση στις φήμες περί κακοποίησης:«Χρόνια τώρα αρνιόμουν...»
Showbiz

Άρης Μακρής: «Σπάει» τη σιωπή του! H απάντηση στις φήμες περί κακοποίησης:«Χρόνια τώρα αρνιόμουν...»

Έχουν περάσει χρόνια από τότε που το όνομα του Άρη Μακρή συνδέθηκε με περιστατικό κακοποίησης μέσα στη σχέση του.

Μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση χρόνια μετά, εξηγεί τον λόγο που δεν απάντησε τότε και ξεκαθαρίζει πως ποτέ δεν έχει φερθεί κακοποιητικά σε σύντροφό του.

Άρης Μακρής: «Δεν έχω την ανάγκη να είμαι στην επικαιρότητα»

Στην ανάρτησή του ο Άρης Μακρής δεν κατονομάζει το πρόσωπο που άφησε να δημιουργηθούν εντυπώσεις πως εμπλέκεται σε περιστατικό κακοποίησης.

arismakris_1626353114_2618362157231140652_373784409.jpg

«Τα τελευταία χρόνια πολύς κόσμος έχει συνδέσει το όνομά μου με μια δυσάρεστη είδηση επειδή κάποιος, σκόπιμα ή μη, άφησε να εννοηθεί πως έχω συμπεριφερθεί με κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτό έχει ως συνέπεια να δέχομαι υβριστικά μηνύματα από κόσμο που πιστεύει ότι ο ισχυρισμός αυτός είναι αληθής, να έχω πρόβλημα στη δουλειά μου και εν τέλει εγώ μέσα μου, ψυχικά να βαραίνω για κάτι που ποτέ δεν θα τολμούσα να σκεφτώ, πόσο μάλλον να κάνω. Χρόνια τώρα αρνιόμουν να πάρω θέση γιατί δεν ήθελα να δώσω συνέχεια σε μια φήμη που αρχικά δεν με κατονόμαζε, άρα και δεν με κατηγορούσε άμεσα και που τελικά δεν με άγγιζε, αφού δεν συνάδει με την πραγματικότητα. Για να είμαι ξεκάθαρος ακόμη και σήμερα δεν είμαι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη κατηγορία αφορά σε εμένα. Παρόλα αυτά, τα απόνερα αυτής έφτασαν σε εμένα και τους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν, χωρίς να μπορώ πλέον να μένω αμέτοχος. Προτείνω, και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου απ’ αυτό, να εξετάζουμε όσα ακούμε γιατί δυστυχώς ιερές και σημαντικές αξίες χάνονται και οι φωνές που πρέπει να ακουστούν αποδυναμώνονται. Αξίες που δεν πρέπει, θεωρώ, να τις φέρνουμε στα μέτρα τα δικά μας, αλλά να ανεβαίνουμε με κόπο και αλήθεια στα δικά τους», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Άρης Μακρής.

https://www.instagram.com/p/C4LEWZKtcCe/

Μακρής: «Σπάει» τη σιωπή του! Απαντά σε όσους τον χαρακτηρίζουν ως την κακοποιητική σχέση της Βέλλη

Άρης Μακρής: «Η Άννα Μαρία δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί την παρουσία μου στο Survivor»

Άρης Μακρής: «Έχουμε δημιουργήσει ξεχωριστή τηλεοπτική παρέα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved