Αθηνά Τσιλύρα: Έτσι είναι σήμερα - Η σπάνια εμφάνιση στο θέατρο
Showbiz

Αθηνά Τσιλύρα: Έτσι είναι σήμερα - Η σπάνια εμφάνιση στο θέατρο

 Η Αθηνά Τσιλύρα έκανε μία σπάνια εμφάνιση στο θέατρο.

Η ηθοποιός παρακολούθησε τη γενική πρόβα της παράστασης «Lemons Lemons Lemons Lemons Lemons», στην οποία πρωταγωνιστούν η Άννα Μενενάκου και ο Παναγιώτης Γαβρέλας.

Η Αθηνά Τσιλύρα μετά από ένα διάλειμμα από την τηλεόραση, συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια «Έτερος Εγώ» και αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στις «17 Κλωστές» που προβάλλονται σε συνδρομητικό κανάλι.

Ο φωτογραφικός μας φακός την τσάκωσε στην γενική πρόβα της παράστασης «Lemons Lemons Lemons Lemons Lemons» και πόζαρε χαμογελαστή με την πρωταγωνίστρια, Άννα Μενενάκου.

O Σπύρος Παπαδόπουλος έχει κούκλο γιο για τον οποίο καμαρώνει! Τον έχεις δει ποτέ; (photos)

tsilira-panw.jpg

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει τι ρόλο παίζουν στη ζωή της «τα πρέπει» και πόσο συχνά λέει «φτάνει πια»: «Δεν έχω χειρότερο από το να βλέπω το δάχτυλο εκείνο υψωμένο μπροστά μου και να μου λέει τι πρέπει να κάνω. Προτιμώ να βρίσκω τι θέλω μόνη μου. Το «φτάνει πια». Το φτάνει πια το λέει συχνά η ηθοποιός; «Το έχω πει και πήγα παρακάτω. Έχω τρομερή υπομονή αλλά όταν φτάσω στο αρκετά πια δεν υπάρχει γυρισμός ακόμα κι αν δεν έχω πουθενά να πάω», λέει στο περιοδικό You. Όσο για το αν ζει στο κόκκινο ή προτιμά την ασφάλεια; «Αγαπώ ν' ακροβατώ σε τεντωμένο σχοινί, να νιώθω ίσως και την επικινδυνότητα... Αν το παρακάνω, μαζεύομαι στη φωλιά μου, ηρεμώ, σκέφτομαι, ανακτώ δυνάμεις και ορμάω ξανά με γνώμονα το πάθος. Και δεν κουράζομαι με τίποτα, χαχαχα...».

Δείτε την παρακάτω σε μία σπάνια έξοδο

Διαβάστε επίσης:

Η Αξία της ζωής: Η πρεμιέρα της παράστασης του Τσαφούλια και πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι

Παπαδόπουλος-Τσιλύρα: Βγήκε το διαζύγιο- Δείτε τι παίρνει από την περιουσία η ηθοποιός

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved