Άννα Μενενάκου: Η τρυφερή σχέση με τους γονείς του συντρόφου της, Σωτήρη Τσαφούλια! Οι κοινές φωτό
NDP Photo Agency
Showbiz

Άννα Μενενάκου: Η τρυφερή σχέση με τους γονείς του συντρόφου της, Σωτήρη Τσαφούλια! Οι κοινές φωτό

Η Άννα Μενενάκου βρέθηκε μαζί με τους γονείς του Σωτήρη Τσαφούλια στη γενική πρόβα της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί!

Η σύντροφος του Σωτήρη Τσαφούλια και γνωστή ηθοποιός, Άννα Μενενάκου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Lemons Lemons Lemons Lemons Lemons» του Sam Steiner που ανέβηκε στις 6 Μαρτίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης σε σκηνοθεσία της Ζαφειρίας Δημητροπούλου DelAngel. Στο πλευρό της επί σκηνής βρίσκεται και ο Παναγιώτης Γαβρέλας.

Άννα Μενενάκου: «Πάντα κυριαρχεί ένας τίτλος, είναι περίεργο να βλέπεις "το κορίτσι του Τσαφούλια"»

tsafoulias-menenakou.jpg

Τη στήριξή τους εμπράκτως έδειξαν στη γενική πρόβα της ηθοποιού και ο Σωτήρης Τσαφούλιας, όπως και οι γονείς του, οι οποίοι διατηρούν άψογες σχέσεις με τη σύντροφο του γιου τους.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό και δείχνει να τα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Φαίη Σκορδά, η Άννα Μενενάκου σε μία προσπάθειά της να εξηγήσει τι είναι αυτό που την πειράζει στα δημοσιεύματα, είπε μεταξύ άλλων:

«Συμβαίνει το εξής, βγαίνει πάντα ένας τίτλος. Οι τίτλοι, για μένα, όπως με βλέπεις, είναι πολύ δύσκολοι. Μπορεί να έχω πει άλλα πράγματα, μπορεί να έχω κάνει άλλα πράγματα και κυριαρχεί μόνο ένας τίτλος. Εγώ έχω μιλήσει για τον Σωτήρη, εξελίσσομαι μαζί του, είναι ο άνθρωπός μου, τον αγαπώ, είμαστε οικογένεια πια, έχουμε ένα σπίτι, όπως όλοι οι άνθρωποι...

Δεν είσαι με έναν άνθρωπο έτσι, κάτι σε δένει. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι μου και φυσικά θα μιλήσω για τον Σωτήρη και τη ζωή μας, όσο μπορώ και όσο θέλω να πω. Αλλά κάποια στιγμή γίνεται πολύ όλο αυτό, είναι λίγο περίεργο να βλέπεις “το κορίτσι του Σωτήρη Τσαφούλια”. Είναι σαν να μην έχεις πια προσωπικότητα, είσαι απλά το κορίτσι».

Πάντως, η όμορφη ηθοποιός δείχνει να τα πηγαίνει πολύ καλά με τους γονείς του συντρόφου της, με τους οποίους και πόζαρε λίγο πριν την πρεμιέρα του έργου όπου πρωταγωνιστεί

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες από τη γενική πρόβα της ηθοποιού:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved