Αναστασοπούλου: «Η αγάπη είναι επιλογή» - 11 χρόνια μετά παραμένει ερωτευμένη με τον σύζυγό της
Showbiz

Αναστασοπούλου: «Η αγάπη είναι επιλογή» - 11 χρόνια μετά παραμένει ερωτευμένη με τον σύζυγό της

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο περιοδικό ΟΚ! με αφορμή τη συμμετοχή της στο J2US μαζί με τον Ίαν Στρατή. 

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το τραγούδι, παράλληλα με την υποκριτική. Το μόνο πράγμα που έχει μείνει σταθερό όμως στη ζωή της είναι η αγάπη της για τον σύζυγό της και για τις δύο κόρες τους, τη Λυδία και την Ηλέκτρα.

«Kατέρρευσε» η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στον «αέρα» του ΑΝΤ1: «Δεν το περίμενα καθόλου αυτό»

Πηνελόπη, έχεις αποκτήσει δύο κόρες, την 8χρονη Λυδία και την Ηλέκτρα, που είναι 5,5 ετών. Είσαι μια συνηθισμένη μαμά;

Η οικογένειά μου είναι πάνω από όλα. Είναι εκεί που τρέχω κάθε φορά για να είμαι ο εαυτός μου. Οι κόρες μου με έχουν εξελίξει ως άνθρωπο σε όλα τα επίπεδα. Ήθελα από πολύ μικρή να γίνω μαμά. Δεν έγινα νωρίτερα γιατί δεν είχα τους κατάλληλους συντρόφους. Τη στιγμή που γνώρισα τον Φώτη, τον σύζυγό μου, κατάλαβα πως ήμουν έτοιμη να το κάνω.

anastasopoulou

Με τον σύζυγό σου, Φώτη Μπενάρντο, είστε μαζί 11 χρόνια και 8 παντρεμένοι. Τι είναι αυτό που σας συνδέει τόσο έντονα;

Ουσιαστικά όταν ήρθε ο Φώτης στη ζωή μου άρχισα να καταλαβαίνω ότι μια σχέση κρατιέται με σεβασμό, αγάπη και κατανόηση. Με τα χρόνια συνειδητοποίησα ότι η αγάπη είναι επιλογή. Υπάρχει μια φράση που λέει: «Παλιά όταν κάτι χάλαγε στη σχέση δύο ανθρώπων, το έφτιαχναν». Τώρα είμαστε στην εποχή που το πετάμε. Επίσης, κάτι άλλο που μας κρατάει ενωμένους είναι ο θαυμασμός. Θαυμάζω τον Φώτη για πολλούς λόγους. Ένας είναι ότι κατάφερε να ζει ως μουσικός της metal σε μια χώρα όπου ο κόσμος διασκεδάζει στα μπουζούκια. Εκτιμώ, επίσης, το γεγονός ότι με εμπιστεύεται, γιατί μέχρι να είμαστε μαζί ήταν ένας άνθρωπος που δεν εμπιστευόταν κανέναν. Δεν θα προδώσω ποτέ την εμπιστοσύνη του.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved