Συγκλονίζει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Την κοίταζα να φεύγει και η καρδιά μου έγινε κομμάτια...»
Showbiz

Συγκλονίζει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Την κοίταζα να φεύγει και η καρδιά μου έγινε κομμάτια...»

Πρώτη ημέρα στο σχολείο και για την κόρη της Πηνελόπης Αναστασοπούλου η οποία έσπευσε να μοιραστεί τις σκέψεις της για την διαφορετική σχολική χρονιά που ξεκινάει.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα χωριά της Καρδίτσας και τις τεράστιες καταστροφές από τις φονικές πλημμύρες της κακοκαιρίας Daniel. Η ίδια τόνισε πως είναι ανάγκη να μείνουμε ενωμένοι όλοι και να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε.

anastasopoulou

Όσα έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου:

«Σήμερα χτύπησε το κουδούνι για την Λυδία μας κι εκείνη με απερίγραπτη χαρά σηκώθηκε απ’ το κρεβάτι της, ετοιμάστηκε να πάει να βρει τους φίλους της, τη γνώση, τη χαρά το μέλλον της… Σήμερα έπρεπε να είναι αυτή η συνθήκη για όλα τα παιδάκια. Δεν είναι όμως. Το κουδούνι δεν θα χτυπήσει στα χωριά της Καρδίτσας και η χαρά δεν ζει εκεί για κανένα παιδί, κανένα γονιό και κανένα άνθρωπο.

Την κοίταζα να φεύγει και η καρδιά μου έγινε κομμάτια στην ιδέα πως θα μεγαλώνει σε ένα κόσμο τόσο ασταθή και επικίνδυνο. Και επειδή κανείς μας δεν πρέπει να ζει σ ένα τέτοιο κόσμο έπιασα τον εαυτό μου να παλεύει να βρει τη δύναμη που ξέρω ότι έχω μέσα μου να πιαστεί από ότι μπορεί για να βοηθήσω τον εαυτό μου, τα παιδιά μου και όποιον μπορώ να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να πάμε μπροστά.

Snapinsta.app_365455433_1264985580821772_7110312928668660027_n_1080.jpg

Και συνειδητοποίησα πως αυτό είναι το μόνο πράγμα που έχει απομείνει να πιαστούμε. Τη δύναμη μέσα μας και το χέρι του διπλανού μας. Ας βρούμε τους ομοίους μας θα πω. Δεν θα συνδεθούμε ποτέ με το κακό αν δεν θέλουμε. Και ο μόνος τρόπος να το παλέψουμε και να το διώξουμε είναι αυτή η δύναμη μέσα μας που έχει την τάση να πολλαπλασιάζεται όταν έρχεται σε επαφή με την ίδια δύναμη. Παίρνω μια βαθιά ανάσα και αρνούμαι να είμαι θεατής σε όλα αυτά.

anastasopoulou

Θυμίζω στον εαυτό μου πως τυχαία δεν βρίσκομαι σε ένα καμένο ή σ’ ένα πλημμυρισμένο σπίτι. Είμαι ευγνώμων για όσα έχω και δίνω ό,τι μπορώ σε αυτόν που βάλλεται. Έχω πίστη στην ψυχή μου και δίνω ό,τι μπορώ για να κάνω και τους άλλους να πιστέψουν. Το κακό θα με βρίσκει πάντα απέναντι του και το καλό δίπλα του. Δεν έχω υπάρξει ποτέ θεατής. Πάντα πάνω στη σκηνή θα είμαι και θα παίζω με ότι έχω. Ας μην τα παρατήσουμε σας ικετεύω.. Ας παλέψουμε» έγραψε στην ανάρτησή της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved