Βασίλης Μπισμπίκης: Το εξιτήριο, οι οδηγίες που του δόθηκαν και η επικοινωνία Καινούργιου - Βανδή
Showbiz

Βασίλης Μπισμπίκης: Το εξιτήριο, οι οδηγίες που του δόθηκαν και η επικοινωνία Καινούργιου - Βανδή

Super Κατερίνα: Ρεπορτάζ για τον Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις στην υγεία του ανέφερε σήμερα στον αέρα η δημοσιογράφος Ελισάβετ Οικονόμου.

Μεταξύ άλλων, η ίδια ανέφερε ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης πήρε εξιτήριο νωρίς το πρωί του Σαββάτου, καθώς νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του. Ο γνωστός ηθοποιός επέστρεψε στο σπίτι του, έχοντας πλέον ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Αποκάλυψη Τσιμτσιλή: Τα κλάματα της Βανδή για τον Μπισμπίκη-«Της χάλασε το μακιγιάζ και ξαναβάφτηκε»

bandh.jpg

Πλέον είναι μια χαρά και ο καρδιολόγος του του έδωσε κάποιες οδηγίες, μεταξύ αυτών, ότι θα πρέπει από εδώ και στο εξής να προσέχει λίγο περισσότερο την διατροφή του.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε ότι επικοινώνησε με τη Δέσποινα Βανδή καθώς θέλησε να της στείλει τα περαστικά και τις ευχές της για τον σύντροφό της.

«Να ' ναι καλά ο άνθρωπος. Εγώ επικοινώνησα με τη Δέσποινα. Μου απάντησε αμέσως, μου είπε "είναι πολύ καλά, ευχαριστώ για τις ευχές". Μιλάμε για έναν νέο άνθρωπο. Και τον στήριξε η Δέσποινα! Πολύ καλό παιδί ο Βασίλης, πολύ καλός!», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

Διαβάστε επίσης:

Βανδή-Μπισμπίκης: Αυτός ο έρωτας γίνεται ακόμα πιο δυνατός στις δυσκολίες- Το δημόσιο «σ' αγαπώ» του

J2US - Δέσποινα Βανδή για την περιπέτεια του Μπισμπίκη: «Τα δύσκολα πέρασαν - Είμαι ευγνώμων!»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved