Η Γεωργιάννα Νταλάρα στο video clip του μπαμπά της με τον Χρήστο Μάστορα!
Showbiz

Η Γεωργιάννα Νταλάρα στο video clip του μπαμπά της με τον Χρήστο Μάστορα!

Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Χρήστος Μάστορας παρουσιάζουν μέσα από ένα καθηλωτικό music video το ντουέτο «Εθνική Οδός», μία ξεχωριστή καλλιτεχνική σύμπραξη που κέρδισε αμέσως το ενδιαφέρον το κοινού και έλαβε θετικά σχόλια.

Η «Εθνική Οδός» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα music video ενώνει το «σήμερα» και το «χθες», διαφορετικές προσωπικές ιστορίες, διαφορετικούς ανθρώπους και διαφορετικές γενιές με τον κοινό τους παρονομαστή, την ανθρώπινη μοίρα των «γηγενών απάτριδων». Τη σκηνοθεσία έκανε ο Κώστας Καρύδας.

Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Χρήστος Μάστορας, που έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, τόσο δισκογραφικά, όσο και σε σπουδαίες sold out συναυλίες, είναι ταυτόχρονα μουσικοί αφηγητές και πρωταγωνιστές του music video.

Νταλάρας: Μιλά για το έργο του Σαμαράκη με αφορμή τον δίσκο του Θοδωρή Ξυδιά - Αποκλειστικό βίντεο

dalaras-mastoras.jpg

Η «Εθνική Οδός», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, αποτελεί το πρώτο single από το επερχόμενο νέο album του Γιώργου Νταλάρα «Μικρές Εβδομάδες», σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη και μουσική του Νίκου Μερτζάνου, στο οποίο ο σπουδαίος μας καλλιτέχνης συναντά εκλεκτούς ερμηνευτές σε δέκα μοναδικά τραγούδια.

Στο video clip μάλιστα είδαμε και την κόρη του Γιώργου Νταλάρα, Γεωργιάννα.

Δείτε το video:

Διαβάστε επίσης:

«Αντίο Δήμο, ταξιδιώτη του παντός» - Ο Νταλάρας αποχαιρετά τον Μούτση

Έξαλλος ο Γιώργος Νταλάρας: «Δεν είμαι το κατάλληλο πρόσωπο για να παίξετε αυτό το παιχνίδι»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved