Χριστίνα Βίδου: Η σχέση μας στηρίζεται σε γερές βάσεις και δεν κλονίζεται από την έλλειψη χρόνου
Showbiz

Χριστίνα Βίδου: Η σχέση μας στηρίζεται σε γερές βάσεις και δεν κλονίζεται από την έλλειψη χρόνου

Η Χριστίνα Βίδου, μαζί με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο, μας καλημερίζει καθημερινά στις 6 το πρωί μέσα από την εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ.

Η γνωστή δημοσιογράφος αισθάνεται ευλογημένη γιατί έχει πετύχει περισσότερα απ' όσα ονειρεύτηκε, ενώ απολαμβάνει το ότι μπορεί να κάνει τη δουλειά της χωρίς παρεμβάσεις. Και μπορεί να είναι ενοχική ως μαμά, όμως έχει καταφέρει να περνά ουσιαστικό χρόνο με την κόρη της.

xristina-vidou.jpg

Συγκλονίζει η Χριστίνα Βίδου: «8 χρόνια απομονώθηκα,έγινα παχύσαρκη ώστε να μην με πλησιάσει κανείς»


Με τον εαυτό σου ασχολείσαι; Γυμνάζεσαι;

Μέχρι και πριν από δύο-τρία χρόνια, έτρεχα 10 χιλιόμετρα τρεις φορές την εβδομάδα. Με ευχαριστούσε πολύ, άδειαζε το μυαλό μου. Τώρα, με το πρωινό ξύπνημα στις 2 το πρωί, δεν έχω δυνάμεις μετά το απόγευμα που γυρίζω στο σπίτι. Είναι, όμως, το στοίχημα που έχω βάλει με τον εαυτό μου να το εντάξω πάλι στη ζωή μου.

Νιώθεις ότι έχεις στερηθεί χρόνο από την οικογένειά σου λόγω δουλειάς;

Είμαι η κλασική μαμά που νιώθει τύψεις επειδή δεν περνά αρκετό χρόνο με το παιδί της. Ευτυχώς, το παιδί μου είναι τώρα στην εφηβεία, είναι πολύ συνεργάσιμο και συζητήσιμο, θα ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό μου μέσα στην εβδομάδα, που είναι πολύ δύσκολο. Προσπαθώ τα Σαββατοκύριακα να τα κρατώ μόνο για την οικογένεια. Οι ημέρες αυτές είναι ιερές.

Η Χριστίνα Βίδου έπεσε θύμα ηλεκτρονικής απάτης μέσω AI: «Θα προβώ σε καταγγελία»

vidou-3.jpg

Σου δημιούργησαν ποτέ τύψεις οι ίδιοι;

Όχι, καθόλου. Η κόρη μου μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον που είχε δεχθεί ότι η μαμά δουλεύει. Ο σύντροφός μου, από την άλλη, με παροτρύνει να κάνω βήματα παραπέρα στη ζωή μου, με όποιο κόστος μπορεί να έχει αυτό στον χρόνο που περνάμε μαζί. Η σχέση μας στηρίζεται σε γερές βάσεις και δεν κλονίζεται από την έλλειψη κοινού χρόνου. Έχω υπάρξει πολύ τυχερή στη ζωή μου.

Πηγή Real

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Βίδου: «Δεν το έκανα με σκοπό να κερδίσω κάτι. Όλα έγιναν με σκληρή δουλειά»

Συγκλονίζει η Βίδου: «Ο πατέρας της κόρης μου ήθελε να αποτεφρωθεί & εκείνη να πετάξει τη τέφρα του»

ΕΡΤ: Οι ανακοινώσεις για τις απάτες στα social media σε βάρος Παρασκευοπούλου και Βίδου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved