Μπόμπα: Έτσι είναι το νέο μίνιμαλ μπάνιο της- Το μυστικό για να απογειώσεις & εσύ τη διακόσμησή σου!
Showbiz

Μπόμπα: Έτσι είναι το νέο μίνιμαλ μπάνιο της- Το μυστικό για να απογειώσεις & εσύ τη διακόσμησή σου!

Μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα ανακαίνισης η Χριστίνα Μπόμπα, ο Σάκης Τανιμανίδης και οι δίδυμες κόρες τους μπήκαν στο νέο τους σπίτι!

Το ζευγάρι αποφάσισε στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού να κάνει μία ολική ανακαίνιση στο σπίτι του, στο κέντρο της Αθήνας και γι' αυτό οι δυο τους πέρασαν όλο τους το καλοκαίρι στην Αντίπαρο με τις δίδυμες κόρες τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα μας δείχνει την ολοκαίνουργια κουζίνα της - Η υπέροχη θέα που έχει

Η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε και η αγαπημένη οικογένεια έχει ξεκινήσει την καθημερινότητά της στο νέο της σπίτι!

Η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία ως influencer είναι αρκετά ενεργή στα social media και δε διστάζει να μοιραστεί με τους followers της στιγμές από την καθημερινότητά της, μέρα με τη μέρα μας αποκαλύπτει γωνιές από το νέο της σπιτικό!

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη μοιράστηκε με τους χρήστες που την ακολουθούν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το μπάνιο της το οποίο είναι... ονειρικό!

Συγκεκριμένα, όπως μπορείς να δεις και από την παρακάτω φωτογραφία, στο νέο μπάνιο της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη το λευκό μάρμαρο υπερισχύει παντού, ενώ βλέπουμε και τη λευκή μπανιέρα στο κέντρο του δωματίου.

mpompa.webp

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την ανακαίνιση του σπιτιού τους:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved