Μπόμπα: Αποκάλυψε πόσα κιλά είναι και πόσα ακόμα της έχουν μείνει από την εγκυμοσύνη -Τα μυστικά της
Showbiz

Μπόμπα: Αποκάλυψε πόσα κιλά είναι και πόσα ακόμα της έχουν μείνει από την εγκυμοσύνη -Τα μυστικά της

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει ξεκινήσει να χάνει τα κιλά που απέκτησε λόγω της εγκυμοσύνης της και μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram όλα της τα μυστικά!

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη έχει φέρει στη ζωή δίδυμα κοριτσάκια και από τότε πάλευε να χάσει τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης.

Χριστίνα Μπόμπα: Οι αποκαλυπτικές πόζες με μαύρα εσώρουχα στο… μπαλκόνι!

Ούσα αρκετά ενεργή στα social media, η γλυκιά μανούλα αποκάλυψε στο κοινό της το μυστικό που ακολουθεί και με αυτό έχει ξεκινήσει να βλέπει αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer πριν από λίγες μέρες έκανε ένα Q&A στο Instagram, στο οποίο αποκάλυψε το βάρος της, αλλά και πόσα κιλά τής έχουν μείνει από την εγκυμοσύνη.

«Είμαι 66! Έχω ακόμα 8 για να χάσω και να φτάσω στα πριν την εγκυμοσύνη!!! Αλλά δε με νοιάζει καθόλου», αποκάλυψε η Χριστίνα Μπόμπα.

mpompa.jpg

Πώς έχασε τα πρώτα (πολλά) κιλά της εγκυμοσύνης;

Η Χριστίνα Μπόμπα σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει όλα τα μυστικά που τη βοηθούν να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει:

«Το πρωινό είναι το μόνο σταθερό γεύμα. Κάθε πρωί φτιάχνω ένα smoothie με φρούτα, λαχανικά, τζίντζερ, γιαούρτι, γενικά ό,τι βρω στο ψυγείο. Αισθάνομαι ότι αυτό μου δίνει boost μέσα στη μέρα. Επίσης, αβγά, αβοκάντο και τυρί ή, τις ημέρες που βιάζομαι, γάλα αμυγδάλου με δημητριακά.

Μου αρέσει η μεσογειακή διατροφή. Τρώω πολύ ψάρι και σαλάτες, έχω περιορίσει, το κόκκινο κρέας στη μία φορά την εβδομάδα και μου αρέσουν: τα λαδερά, όπως το σπανακόρυζο, που είναι το αγαπημένο μου. Βέβαια, δεν προλαβαίνω πάντα να μαγειρεύω εγώ, και κάποιες φορές ζητάω να μου τα στέλνει η γιαγιά μου! Επίσης, τρελαίνομαι για σούπες.

Ακόμα και έξω όμως, όταν τρώω, κάνω υγιεινές επιλογές, θα φάω και το σουβλάκι μου, αλλά χωρίς τις πατάτες και με πίτα ολικής.

Προσπαθώ να μην τρώω γλυκά, όχι γιατί δε μου αρέσουν, αλλά γιατί θεωρώ πως η ζάχαρη δεν έχει θρεπτική αξία. Θα απολαύσω κάποιο γλυκό αν το λαχταρίσω, απλώς δεν θα υποκύψω σε κάθε μου λιγούρα. Και αν δεν μπορώ να αντισταθώ, θα προτιμήσω μια μαύρη σοκολάτα χωρίς ζάχαρη ή μέλι με γιαούρτι. Το σημαντικότερο… προσπαθώ να μην έχω στο σπίτι γλυκά.

Φροντίζω να έχω μαζί μου ένα καλό σνακ, όπως μια μπάρα δημητριακών χωρίς ζάχαρη ή κάποιο φρούτο – συχνά βρίσκω μπανάνες στις τσέπες των μπουφάν μου- ή ξηρούς καρπούς.

Με τη γυμναστική ασχολούμαι από μικρή παίζοντας βόλεϊ. Το γυμναστήριο, συγκεκριμένα, δεν μου αρέσει. Μάλιστα, μου έρχεται να βάλω τα κλάματα στην ιδέα ότι πρέπει να πάω! Αγαπώ όμως να γυμνάζομαι με διαφορετικούς τρόπους και μεγαλώνοντας δοκίμασα cross fit, beach volley και κολύμβηση. Το τελευταίο διάστημα μου έχει κλέψει την καρδιά η yoga».

Διαβάστε επίσης:

Μπόμπα – Τανιμανίδης: Οι πρώτες εικόνες από το σπίτι, ο απολογισμός και η νέα αρχή!

«Εξαφανίστηκα πάλι»-Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε τον λόγο που έχει «χαθεί» από το Instagram ξανά!

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Ρομαντική απόδραση στη Βενετία - Πλούσιο φωτογραφικό υλικό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved