Χριστίνα Μπόμπα: Οι αποκαλυπτικές πόζες με μαύρα εσώρουχα στο… μπαλκόνι!
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Οι αποκαλυπτικές πόζες με μαύρα εσώρουχα στο… μπαλκόνι!

Απίθανη στις νέες της φωτογραφίες η Χριστίνα Μπόμπα.

Σέξι και γοητευτική η Χριστίνα πρόσφατα ταξίδεψε στο Λονδίνο για επαγγελματικές υποχρεώσεις και μας χάρισε κάμποσες αποκαλυπτικές φωτογραφίες με την ίδια να ποζάρει με σέξι μαύρα εσώρουχα.

chrismpo_1699877179_3235126721689182111_45712480.jpg

Τα σχόλια στο Instagram account άκρως κολακευτικά για την μεσογειακή και θηλυκή σιλουέτα της, την οποία τελευταία φροντίζει επιμελώς και με άσκηση. Έβαλε στη ζωή της το τρέξιμο της και… πετάει!

«Τελευταία εξερευνώ το τρέξιμο… ήμουν πάντα από αυτούς που έλεγαν «δεν αντέχω ούτε δυο λεπτά σερί να τρέξω» «το βαριέμαι είναι πολύ μοναχικό» «μα δεν καταλαβαίνω πως τρέχει ο κόσμος!» Και να που τελικά σιγά σιγά μπορώ να τρέξω πολύ παραπάνω από δυο λεπτά, και να που το «μοναχικό» μου ταιριάζει τόσο σε μια φάση της ζωής μου που είναι δύσκολο να βρω λίγο χρόνο με τις σκέψεις μου και να που γίνομαι αυτοί που δεν τους καταλάβαινα. Τελικά δοκιμάζεις και αναιρείς τον εαυτό σου μερικές φορές!», έχει γράψει η ίδια.

Δες τις φωτογραφίες της

«Η αλήθεια είναι πως μετά την εγκυμοσύνη η κοιλιά μου δεν επανήλθε ποτέ (ούτε και τα κιλά μου). Αλλά και τι να λέει; Και τα κολλητά μου τα φοράω και πιο όμορφη από ποτέ νιώθω και να ‘μαι! Κορίτσια μη μασάτε τίποτα! Ας αγαπήσουμε το σώμα μας», είχε γράψει πρόσφατα στο η Χριστίνα Μπόμπα στο Instagram για τη σιλουέτα της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved