Δανάη Μπάρκα: Αυτός είναι ο μπαμπάς της, Νώντας Μπάρκας - Η εκπληκτική ομοιότητά τους
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: Αυτός είναι ο μπαμπάς της, Νώντας Μπάρκας - Η εκπληκτική ομοιότητά τους

Έχετε δει τον μπαμπά της Δανάης Μπάρκα με τον οποίο μοιάζει εκπληκτικά;  

Μπορεί η Δανάη να μοιάζει πάρα πολύ στη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, όμως τα εκφραστικά μάτια της και το χαμόγελό της, τα έχει πάρει από τον πατέρα της, Νώντα Μπάρκα.

Ο Νώντας Μπάρκας είναι άνθρωπος που μένει «μακριά» από τα φώτα της δημοσιότητας και επιλέγει να βρίσκεται στο πλευρό της κόρης του αθόρυβα, πίσω από τις κάμερες.

Η Δανάη Μπάρκα χορεύει σε ξέφρενους ρυθμούς το Zari της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision 2024

danai_barka_1686127923_3119789599442015270_48766689.jpg

Όπως είχε αποκαλύψει η Βίκυ Σταυροπούλου σε παλιότερη συνέντευξή της, είχε γνωρίσει και παντρευτεί τον πατέρα της κόρης της όταν ήταν μόλις 22 ετών, όμως γρήγορα χώρισαν.

Μπάρκα: Το μήνυμα στη Βανδή για την περιπέτεια υγείας του Μπισμπίκη & η απάντηση της τραγουδίστριας

«Ο γάμος έγινε με έναν άνθρωπο πολύ καλό ακριβώς γιατί αποφάσισα ότι θα κρατήσω το παιδί. Ο γάμος δεν κράτησε πολύ γιατί όταν είσαι σε μικρή ηλικία, μεγαλώνεις διαφορετικά. Στο τέλος χωρίσαμε αλλά αγαπιόμαστε μέχρι σήμερα. Έτσι χωρίσαμε με τον μπαμπά της Δανάης με τον οποίο εξακολουθώ να έχω μια πολύ καλή σχέση γιατί υπήρξε καρπός σε αυτό τον έρωτα, οπότε οφείλαμε και οι δύο να διατηρήσουμε την ουσία της αγάπης», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταυροπούλου για τη σχέση της με τον Νώντα Μπάρκα ο οποίος στέκεται στην κόρη του σε κάθε στιγμή της, ευτυχισμένη ή δύσκολη.

Μπάρκα: Έχετε δει τον πατέρα της; Ο γάμος με τη Σταυροπούλου σε νεαρή ηλικία και η σχέση με τη Δανάη

barka-(2).jpg

Η Δανάη Μπάρκα.

«Με ρωτάνε συνέχεια για την μαμά́ μου επειδή́ είναι αναγνωρίσιμη (γελάει) και ήρθε η στιγμή́ να μιλήσω για εκείνον ο μπαμπάς μου είναι ένας άνθρωπος υπέροχος, σπάνιος.

Δανάη Μπάρκα: «Η ζωή καμία φορά μιλάει από μόνη της. Αρκεί μόνο ένα google search…»

Εκνευριστικός, καλός με όλη την σημασία, τον λατρεύω. Λατρευόμαστε όλοι μαζί́ και αυτό́ είναι το ποιο σημαντικό́ και είναι ένα άλλο ταμπού́ που πρέπει να καταπατηθεί́ το ότι ζουν κάποια ζευγάρια άσχημα και μένουν μαζί́ για τα παιδιά́ αυτό́ είναι ένα τεράστιο λάθος, γιατί́ ένα παιδί́ είναι ευτυχισμένο όταν είναι οι γονείς. Εγώ́ είχα την τύχη ότι οι γονείς μου συνειδητοποιήσαν πολύ́ νωρίς ότι δεν έπρεπε να είναι μαζί́ και ευτυχώς γιατί́ τώρα που έχω μεγαλώσει έχω καταλάβει το γιατί́ και έτσι έχουν προστατέψει την αγάπη τους, μαζί́ και εμένα και αυτό́ είναι το ποιο σημαντικό́» είχε πει για τον πατέρα της η Δανάη Μπάρκα με τον οποίο διατηρούν άψογες σχέσεις.

Δείτε τον μπαμπά της, Νώντα Μπάρκα στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

Μπάρκα: Θα εκθέσω εγώ δημόσια αυτόν τον άνθρωπο και θα φέρω σε δύσκολη θέση την κοπέλα του;

Η νέα όλο νόημα ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα - Ποιοι είναι οι παραλήπτες του μηνύματος;

Δανάη Μπάρκα: «Φυγαδευτήκαμε για να μη μας δουν οι κάμερες»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved