Κατερίνα Ζαρίφη: Πιο αδύνατη από ποτέ – Η αποκάλυψη για την αλλαγή ώρας της εκπομπής της
Showbiz

Κατερίνα Ζαρίφη: Πιο αδύνατη από ποτέ – Η αποκάλυψη για την αλλαγή ώρας της εκπομπής της

Φανερά αδυνατισμένη εμφανίστηκε η Κατερίνα Ζαρίφη στις τηλεοπτικές κάμερες και μίλησε τόσο για την αλλαγή στην εικόνα της όσο και για την αλλαγή ώρας της εκπομπής της στο Open, «Οδός Ζαρίφη 2».

Αρχικά είπε με χιούμορ: «Φανέρα αδυνατισμένη όπως γράφουν και τα περιοδικά» Και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Ήταν το καλύτερο αδυνατιστικό, είχα εννιά μέρες γαστρεντερίτιδα, ό,τι ανιψάκι έχετε φιλήστε το! Διαλύθηκα σαν άνθρωπος και σαν επιστήμονας (γέλια). Βέβαια αν βρω κανένα μικρό θα πάω πάλι να κολλήσω, μια 5άρα θέλω ακόμα»!

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εκπομπή της: «Η αλλαγή ώρας της εκπομπής ουσιαστικά ήταν μια μεταφορά. Εμάς τώρα αρχίζει και μας λειτουργεί. Θεωρώ ότι το κομμάτι που έμεινε κενό είναι για να συμπεριληφθεί από κάποιον. Θα το μάθουμε σύντομα αυτό. Δεν ξέρω ποιος θα έρθει, ξέρω σίγουρα ότι αδειάζει για να συμπληρωθεί. Στην τηλεόραση όσο χρόνο αφήνει, τόσο κόσμος μπαίνει».

Ζαρίφη: «Με στενοχώρησε αυτό που είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Δεν ήταν τόσο τραγικό αυτό που κάναμε»

zarifious.jpg

Για το αν θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν η «Οδός Ζαρίφη 2», δήλωσε: «Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάρει τις τελικές αποφάσεις, εμείς το θέλουμε σαν τρελοί. Ξέρω ότι υπάρχει καλή διάθεση από την εταιρεία παραγωγής».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Happy Day

Διαβάστε επίσης:

Άννα Ζηρδέλη: «Δεν έχω κάνει κάποια συζητήση για του χρόνου. Το συμβόλαιό μου τελειώνει»

Ζαρίφη: «Ο Ουγγαρέζος δεν με έχει κάνει μπλοκ, αλλά είχα φάει κάποτε μια προειδοποιητική»

Κατερίνα Ζαρίφη: Έτσι ανακοίνωσε τη μεγάλη αλλαγή στην εκπομπή της!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved