Φουρέιρα: Όπου πήγαινα  άκουγα «άντε μωρέ με την Αλβανίδα» - Τι λέει για την εμφάνισή της;
Showbiz

Φουρέιρα: Όπου πήγαινα άκουγα «άντε μωρέ με την Αλβανίδα» - Τι λέει για την εμφάνισή της;

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για την σέξι εμφάνισή της αλλά και την καταγωγή της!

Η τραγουδίστρια έκλεισε το 3ο ετήσιο συνέδριο «Upfront Initiaitive», μαζί με τον βραβευμένο Έλληνα σκηνοθέτη, Βασίλη Κεκάτο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην εμφάνισή της: «Ως ένα κορίτσι ποπ, κατευθείαν κρίνεσαι. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Αν ντυθώ πάρα πολύ λένε "τι έπαθε, σοβαρεψε"; Αν ντυθώ πιο λίγο γιατί έτσι γουστάρω λένε «έλα μωρέ την...», «έτσι κάνεις καριέρα».

Ελένη Φουρέιρα: Ο γιος της κάνει τα πρώτα βήματα & δημοσίευσε την πιο τρυφερή φώτο

c6fc6139-foureira.jpg

Κρίνεσαι από την εμφάνισή σου. Όταν αρχίσεις και κρίνεσαι τόσο πολύ για την εμφάνισή σου λες «αυτή είναι η ουσία σε αυτό που κάνω; Είναι κρίμα κάποιος να μας βάζει μια ταμπέλα επειδή θέλουμε να είμαστε σέξι. Δεν το κατάλαβα ποτέ. Είμαι αντίθετη σε αυτό και για αυτό ποτέ δεν με επηρέασε. Εγώ εκφράζομαι με το ντύσιμο. Τι σημαίνει προκαλώ, όταν εγω φοράω μια κοντή φούστα; Αφού μου αρέσει! Δεν με ενδιαφέρει να προκαλώ! Αυτό γίνεται μόνο στις γυναίκες. Εχεις ακούσει ποτέ για άντρα κάτι τέτοιο; Ποτέ!»!

Photo-shared-by-Eleni-Foureira-on-February-12-2024-tagging-@puma-and-@sportswind_gr.-May-be-an-image-of-1-person-makeup-sneakers-sweatsuit-parka-and-text..jpg

Και σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στην καταγωγή της: «Όπου πήγαινα άκουγα "άντε μωρέ με την Αλβανίδα". Όλο αυτό δημιούργησε έναν δαίμονα μέσα μου που τον κουβαλούσα μέσα μου και είχα πάντα ένα άγχος, ένα πράγμα που δεν με άφηνε να κοιμηθώ, να απελευθερωθώ χωρίς να καταλαβαίνω γιατί. Όσο μεγαλώνει αυτό μέσα σου, δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό γίνεται δαίμονας και σε κυνηγάει. Για αυτό όταν απέδειξα ότι δεν έχει σημασία από πού είσαι, μπορούν να σε αποδεχτούν και ως Αλβανίδα, για μένα ήταν απελευθέρωση. Πάντα ένιωθα υπερήφανη, αλλά ένιωθα άγχος αν θα με δεχτούν»!

Photo-by-Eleni-Foureira-on-February-19-2024.-May-be-an-image-of-1-person-makeup-boots-fishnet-stockings-and-dress..jpg

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Φουρέιρα: Τα πρώτα βήματα του γιου της και το group therapy για... μαμάδες!

Αλμπέρτο Μποτία: Στο χειρουργείο ο αγαπημένος της Φουρέιρα - Τι συνέβη;

Αλμπέρτο Μποτία: Αγκαλιά με τον γιο του! Η πρώτη φωτό μπαμπά – γιου στο φακό της Φουρέιρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved