Χρήστος Βασιλόπουλος: Τα 15 χρόνια απουσίας, τα 100 castings και ο ανταγωνισμός
Showbiz

Χρήστος Βασιλόπουλος: Τα 15 χρόνια απουσίας, τα 100 castings και ο ανταγωνισμός

Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτό το διάστημα ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Ο ηθοποιός το απόγευμα της Τρίτης (19-03) φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για τη ζωή του στην Αμερική, την προσπάθεια του να αναγνωριστεί εκεί ως ηθοποιός και την απόφασή του να βρεθεί και πάλι στην Ελλάδα.

Χρήστος Βασιλόπουλος: Η πατρότητα με επηρέασε στο να γίνω ο καλύτερος μπαμπάς που εγώ ποτέ δεν είχα

vasilopoulos-(2).jpg

«Δεν έχω γυρίσει μόνιμα στην Ελλάδα. Ο γιος μου είναι σχεδόν 4 ετών και ζει με τη μητέρα του στην Αμερική. Ήρθα για να κάνω μία παράσταση και ένα σήριαλ, θα έρθουν το καλοκαίρι για διακοπές και θα γυρίσουμε πίσω μαζί. Δεν έχω ρίξει μαύρη πέτρα πίσω μου, πάντα συζητάω οποιαδήποτε πρόταση μου γίνεται. Λείπω 15 χρόνια, η τελευταία φορά που έκανα θέατρο ήταν με τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Αυτά τα 15 χρόνια συνέβησαν πολλά, είχα μία εξαιρετική εσωτερική αναζήτηση, απέκτησα παιδί, ολοκληρώθηκα ως άνθρωπος», είπε και συνέχισε:

vasilopoulos-(3).jpg

«Ήμουν ο πρώτος Έλληνας στο Λος Άντζελες. Μετά ήρθαν ο Γιώργος Καραμίχος, ο Μάνος Γαβράς, ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και άλλοι. Είναι μία πόλη που νιώθεις ότι είσαι σε μόνιμες διακοπές, τραβάει κόσμο»

vasilopoulos-(4).jpg

«Έζησα απόλυτα τον ανταγωνισμό εκεί αλλά μαθαίνεις να μηδενίζεις το κοντέρ. Μέχρι να κλείσω την πρώτη μου δουλειά, είχα πάει σε 100 κάστινγκ και δεν με είχε πάρει κανείς. Στα πρώτα 2μιση χρόνια έκανα το πρώτο μου σήριαλ. Μπήκα κατευθείαν στα βαθιά με πολύ μεγάλους ηθοποιούς και ένα σετ 35 εκατομμυρίων»

O Χρήστος Βασιλόπουλος μιλάει για τον χωρισμό του & την πιθανότητα να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος «αφέθηκε» στα χέρια του γιου του - Η μεταμόρφωση από τον 3χρονο Απόλλωνα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved