Πετρουτσέλι κατά Πιερίδη: Μάθαμε για την απιστία του άντρα της, δεν έχει άνθρωπο να τη συμβουλέψει
Showbiz

Πετρουτσέλι κατά Πιερίδη: Μάθαμε για την απιστία του άντρα της, δεν έχει άνθρωπο να τη συμβουλέψει

H Μαριάντα Πιερίδη επιβεβαίωσε τη νέα της σχέση και μετά τις δηλώσεις της η Φλορίντα Πετρουτσέλι ήταν χείμαρρος κατά της τραγουδίστριας στο Mega Καλημέρα.

Αρχικά ανέφερε: «Νιώθω ότι έχει μπει τόσο ατσούμπαλα, τόσο αδιάκριτα σε όλο αυτό το θέμα, που είναι το lifestyle. Δεν έχει διαχειριστεί καθόλου καλά την προσωπική της ζωή σε καμία περίπτωση. Οι φωτογραφίες αυτές που διαφημίζονται ως παπαρατσικό εμένα μόνο παπαρατσικό δεν μου φαίνεται. Δεν έχει έναν άνθρωπο να τη συμβουλέψει τι πρέπει να κάνει για να συνεχίσει να υπάρχει στα φώτα της δημοσιότητας. Και αν δεν το διαχειριστεί σωστά, θα έχει θέμα στο μέλλον»!

Μαριάντα Πιερίδη: «Η ζωή συνεχίζεται! Η σχέση που έχω τώρα είναι προξενιό από τον Τζώνη Καλημέρη»

1709717129467-622970006-pieridi.webp

Και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι έχει δημιουργήσει μια αρνητική διαφήμιση γύρω της. Δεν μου αρέσει καθόλου που μάθαμε για την απιστία του άντρα της, ότι τα χαλάσανε, τα ξαναβρήκανε και μετά από μια εβδομάδα υπήρχαν αυτές οι φωτογραφίες. Η κάμερα ήταν στα 15 μέτρα, δεν μπορεί να μην την είχε δει. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το πράγμα που βλέπω».

petroytseli32.jpg

Και υπογράμμισε: «Στεναχωριέμαι γιατί ενώ θα μπορούσε να έχει προοπτικές στο χώρο της παρουσίασης, αυτή τη στιγμή συζητάμε μόνο για τα κουτσομπολιά της και όχι για τη δουλειά της».

Διαβάστε επίσης:

Μαριάντα Πιερίδη: Η πρώτη αντίδραση μετά τα πλάνα με τον νέο της σύντροφο

Τσιμτσιλή για τον νέο σύντροφο της Πιερίδη- Τους γνώρισε ο Καλημέρης, είναι μαζί ενάμιση μήνα και...

Μαριάντα Πιερίδη: Τα πρώτα πλάνα με τον νέο της σύντροφο - Γύρω στα 50 και στέλεχος μεγάλης εταιρίας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved