Μίντλετον: Ο άνδρας που τράβηξε το βίντεο αποκαλύπτει – Την είδα με τα ίδια μου τα μάτια!
Showbiz

Μίντλετον: Ο άνδρας που τράβηξε το βίντεο αποκαλύπτει – Την είδα με τα ίδια μου τα μάτια!

Ο άνδρας που τράβηξε το βίντεο με την Κέιτ Μίντλετον να ψωνίζει μαζί με τον Ουίλιαμ μετά την περιπέτεια υγείας της "σπάει" τη σιωπή του! 

Όμως, δεν έπεισε τους χρήστες του διαδικτύου ότι είναι η ίδια, αλλά όλοι κάνουν λόγο για σωσία της.

Χρήστες του twiiter αμφισβητούν ότι είναι η ίδια και υποστηρίζουν ότι είναι κάποια σωσίας της, αφού παρατήρησαν αρκετές διαφορές, όπως το περπάτημά της, τα αφτιά της, το πιγούνι της και τα μαλλιά της.

Κέιτ Μίντλετον: Προσπάθησαν να κλέψουν τον ιατρικό της φάκελο από την κλινική που νοσηλεύτηκε

kate-middleton.jpg

Ο άνδρας λοιπόν που κατέγραψε σε βίντεο την Κέιτ να ψωνίζουν στην φάρμα στο Windsor έσπασε τη σιωπή του και μίλησε στη Sun!

«Είδα την Κέιτ με τα μάτια μου» είπε χαρακτηριστικά.

Συντετριμμένος ο Γουίλιαμ μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε: «Εδώ θα έπρεπε να είναι η γυναίκα μου»

ddcc924b-kate-middleton-01.jpg

Και πρόσθεσε: «Αυτό είναι ένα βίντεο που δείχνει ξεκάθαρα εκείνη και τον Ουίλιαμ. Τους είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Ήταν μια εντελώς χαλαρή κατάσταση».

Και υπογράμμισε ο άντρας που τράβηξε το βίντεο: «Είχα περίπου 40 λεπτά να “σκοτώσω” και αποφάσισα να πάρω μερικά προϊόντα. Μπήκα στο κατάστημα και στην αρχή πρόσεξα τις φιγούρες τους, στέκονταν κοντά στο τμήμα με τα ψωμιά. Μετά είδα την Κέιτ να γυρίζει ελαφρώς το κεφάλι της, και είπα: “Ω, την ξέρω”. Πήγαν στο τμήμα με τα κρέατα και εγώ στάθηκα πίσω τους. Μιλούσαν με το προσωπικό και γελούσαν. Δεν μπορούσα να ακούσω τι έλεγαν, αλλά το προσωπικό φαινόταν συγκλονισμένο με έναν ωραίο τρόπο. Όταν πήγα να πληρώσω για τα προϊόντα μου, η κοπέλα στο ταμείο ήταν τόσο σοκαρισμένη που μετά βίας ανέπνεε. Όλοι εκεί μέσα ήταν πολύ ενθουσιασμένοι. Ήταν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Πήγα στο αυτοκίνητο και αποφάσισα να τραβήξω ένα βίντεο για να το μοιραστώ με την οικογένειά μου στην Πορτογαλία»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Άρχισα να καταγράφω καθώς αυτοί (η Κέιτ και ο Ουίλιαμ) περπατούσαν προς το πάρκινγκ. Απλά έδειχναν πολύ χαρούμενοι και χαλαροί μαζί. Ο Ουίλιαμ ήταν προφανώς προστατευτικός με την Κέιτ και σταμάτησα γρήγορα την καταγραφή γιατί δεν ήθελα να τους κάνω να νιώσουν άβολα. Περπάτησαν προς τα χωράφια στο πίσω μέρος. Υποθέτω ότι θα μπορούσαν να επιστρέψουν στο κτήμα του Windsor περπατώντας».

Διαβάστε επίσης:

Κέιτ Μίντλετον: Φανερά αδυνατισμένη - Αυτή είναι η πρώτη της εικόνα μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας

Σε πανικό το Παλάτι με την πρώτη εμφάνιση της Κέιτ - «Αν συνεχίσουν έτσι θα έχει άσχημο τέλος»

Μίντλετον: Θύελλα αντιδράσεων για την πρώτη εμφάνισή της - Δεν έπεισε ότι είναι η Κέιτ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved