Ζαρόκωστα: Ο γιος της Αλέξανδρος & η σχέση με τη σύντροφό του, κόρη του τενόρου Νίκου Χατζηνικολάου
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com
Showbiz

Ζαρόκωστα: Ο γιος της Αλέξανδρος & η σχέση με τη σύντροφό του, κόρη του τενόρου Νίκου Χατζηνικολάου

Με «όπλα» το ταλέντο και τη σπάνια «αγγλοσαξονικού τύπου» φινέτσα της, η Μέλπω Ζαρόκωστα κατάφερε να αφήσει τη σφραγίδα της στη «χρυσή» εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, κατέχοντας μέχρι σήμερα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του κοινού.

Μαζί με τον γιο της Αλέξανδρο Παγουλάτο, η αγαπημένη σε όλους ηθοποιός άνοιξε την ψυχή της, κάνοντας μια διαδρομή στην ομολογουμένως μυθιστορηματική ζωή και την καριέρα της. Μεταξύ άλλων μίλησε για τον γιο της αλλά και για τη σύντροφό του, κόρη συναδέλφου της Μέλπως Ζαρόκωστα!

Μέλπω Ζαρόκωστα: Τα 89 χρόνια ζωής, η απώλεια που τη στιγμάτισε και η αισιοδοξία

- Πώς είναι σήμερα η καθημερινότητά σας; Σας έχει λείψει το θέατρο ή η τηλεόραση;

Παρότι έχω μεγαλώσει «αρκετά», προσπαθώ να συντηρώ το σπίτι μου μόνη μου. Εντάξει με βοηθάει και ο γιος μου... (ο γιος χαμογελάει). Ναι, το θέατρο και η τηλεόραση μου λείπουν. Τις προάλλες πήγα σε μια εκδήλωση που είχε οργανώσει το ΣΕΗ, για την προώθηση του ημερολογίου του 2024 και το κατευχαριστήθηκα, μίλησα με παλιούς συναδέλφους που είχα καιρό να τους δω, συγκινήθηκα. Ήταν μια θαυμάσια εκδήλωση, μπράβο στα παιδιά από το ΣΕΗ για τη δουλειά τους.

- Το γεγονός ότι δεν ξαναμιλήσατε με τον πατέρα σας, όταν του ανακοινώσατε πως θέλετε να γίνετε ηθοποιός, αποτελεί ένα «αγκάθι» στην ψυχή σας;

Στην αρχή ναι, με στοίχειωνε. Μου κόστισε... Αλλά γενικά του είχα αδυναμία και δεν του κράτησα κακία. Στο συγκεκριμένο θέμα και στις σχέσεις μέσα στην οικογένεια, βοήθησε η στάση του παππού μου, του πατέρα του πατέρα μου. Αυτός όντας δικηγόρος Πειραιώς ήταν και λάτρης του πνεύματος, της τραγωδίας, του λυρικού θεάτρου κλπ. και υποστήριξε την απόφασή μου αυτή. Θυμάμαι που μας πήγαινε στην όπερα από μικρά παιδιά εμένα και τ’ αδέρφια μου, είχαμε δει την Κάλλας, όταν ήταν νεαρή κοπέλα ακόμα. Το έχουν οι δικηγόροι με την τέχνη, γι’ αυτό και ανέκαθεν είχα πολλούς φίλους δικηγόρους. Δικηγόρος είναι και η σύντροφος του γιου μου, η Μάρθα η Χατζηνικολάου, με την οποία έχουμε δεθεί πολύ.

Καμία φορά ξέρει περισσότερα για τα θεατρικά κι από μένα!!! Έχει μεγάλο πάθος για το θέατρο κι εγώ την προτρέπω να ασχοληθεί έστω και τώρα ερασιτεχνικά... Βέβαια έχει κι αυτή μια κληρονομιά, να το πούμε κι αυτό, ο πατέρας της, ο Νίκος Χατζηνικολάου ήταν κι αυτός συνάδελφος, ήταν από τους σημαντικότερους τενόρους της Λυρικής σκηνής μεταπολεμικά.

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved