Γεροθόδωρου: Ο Σφακιανάκης είναι ο σπουδαιότερος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του
Showbiz

Γεροθόδωρου: Ο Σφακιανάκης είναι ο σπουδαιότερος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του

Στην εκπομπή του Action24 «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα φιλοξενήθηκε πρόσφατα η Βίκυ Γεροθόδωρου.

Η γνωστή στιχουργός μίλησε για την πορεία της στη μουσική, τον Νότη Σφακιανάκη, αλλά και για τα ερωτικά της τραγούδια, πολλά από τα οποία είναι γραμμένα για τον «Παστέλ», τον σκύλο της!

Βίκυ Γεροθόδωρου: «Οφείλω την καριέρα μου στον Αντώνη Βαρδή»

gerothodou.jpg

«Η έμπνευση έρχεται από τον Θεό, είναι χάρισμα… Για εμένα ο Νότης Σφακιανάκης είναι ο σπουδαιότερος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του. Το ρεπερτόριό του, η φωνή του μου αρέσει πάρα πολύ. Μία προσωπικότητα που τα λέει. Μπορεί να λέει παραπάνω, αλλά καλά κάνει. Εμένα μου αρέσουν οι άνθρωποι που εκφράζονται ελεύθερα», είπε.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη, Κωνσταντίνος Σφακιανάκης, μίλησε στο Πρωινό και ξέσπασε για τα ψευδή δημοσιεύματα, ενώ αναφέρθηκε και στα σχέδια του τραγουδιστή.

sfakianakis.jpg

Ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης είπε: «Μιλάω με τον θείο μου τακτικά. Πρόσφατα ήμασταν πάλι μαζί. Δεν έχει σκοπό, τουλάχιστον στα άμεσα σχέδιά του να εμφανιστεί. Φοβάμαι ότι και στο μέλλον δεν θα εμφανιστεί αλλά είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο ο ίδιος το τι θα συμβεί στο μέλλον. Προς το παρόν δεν έχει τέτοια σχέδια».

Βίκυ Γεροθόδωρου: «Ο στίχος προάγει ή καταστρέφει το τραγούδι»

Βίκυ Γεροθόδωρου: «Η Νικόλ και εγώ είμαστε αντίθετες με τα talent shows»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved