Μάρα Δαρμουσλή: Το πρόβλημα υγείας και οι άνδρες της ζωής της
Showbiz

Μάρα Δαρμουσλή: Το πρόβλημα υγείας και οι άνδρες της ζωής της

Η Μάρα Δαρμουσλή παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην «Ελένη» και μίλησε για τους τρεις άντρες της ζωής της, τον σύζυγο και τους δύο γιους της.

«Ο μεγάλος μου γιος όταν του είπα ότι θα του κάνω αδερφάκι μου είπε χαριτολογώντας ‘’δεν περίμενες να σου κάνω εγώ εγγονάκι;’’. Αλλιώς ήταν η μητρότητα στα 20 και αλλιώς στα 40. Στα 20 ήμουν με την άγνοια και την ορμή της νιότης, τώρα το χαίρομαι γιατί έγινε συνειδητά», είπε και συνέχισε: «Ήταν το πιο όμορφο λάθος».

Δαρμουσλή: «Ο γιος μου είναι 2 χρονών & θηλάζω ακόμη. Γιατί ντε και καλά να πάρω χάπια να το κόψω;»

damoursli.jpg

Αμέσως μετά είπε η Μάρα Δαρμουσλή: «Με το που γέννησα στις 20 μέρες επέστρεψα στη δουλειά γιατί έτρεχαν τα συμβόλαια. Έχασα πάρα πολλά από το μεγάλωμα του Άγγελου και πιστεύω τώρα να έχει εκτιμήσει το γεγονός ότι η μαμά έπρεπε να δουλέψει. Έχω τρεις άντρες στη ζωή μου, έναν άντρα σε τρεις ηλικιακές φάσεις. Ο γιος μου που συζεί με τον σύζυγό μου, έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη και πολύ ωραία σχέση».

Μίλησε όμως, και για το πρόβλημα υγείας της.

«Το πρόβλημα υγείας μου βρήκε πάτημα στο επάγγελμα που έκανα. Ταλαιπώρησα τον εαυτό μου, το σώμα μου και οι δικοί μου δεν ήξεραν το πρόβλημα υγείας μου».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Δαρμουσλή: Από τη νευρική ανορεξία στην ευτυχία με τα 2 παιδιά της

Συγκλονίζει η Δαρμουσλή: «Η βουλιμία ήταν πιο ύπουλη... Η πείνα ήταν η δεύτερη φωνή στο κεφάλι μου»

Μάρα Δαρμουσλή: Φώτο από το πάρτι του γιου της που έγινε 2 ετών

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved