Μενεγάκη: Αυτό είναι το «happiness look» της! Το μυστικό για να φαίνονται μεγάλα τα μάτια της
Showbiz

Μενεγάκη: Αυτό είναι το «happiness look» της! Το μυστικό για να φαίνονται μεγάλα τα μάτια της

Σχεδόν καθημερινά η Ελένη Μενεγάκη μοιράζεται φωτογραφίες με τους followers της.

Από τις πιο πρόσφατες μια απίθανη gallery με τρεις φωτογραφίες της, με την ίδια την παρουσιάστρια να σχολιάζει στη λεζάντα πως αυτό είναι το «happiness look» της.

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη - «Μου λέγανε τα παιδιά μου "μαμά τι γίνεται;", λέω "δεν ξέρω"»

Πέρα από αυτό όμως εμείς παρατηρήσαμε και το μυστικό του μακιγιάζ της ώστε τα υπέροχα γαλανά μάτια της να φαίνονται ακόμη μεγαλύτερα.

elenimenegaki_1710156936_3321359567097747419_205797726.jpg

Η παρουσιάστρια όπως έχει πει και στην εκπομπή της έχει αδυναμία στα πορτοκαλί, κοραλί, ροζ και κόκκινα κραγιόν, ενώ αυτό που ποτέ δεν αποχωρίζεται είναι το άσπρο μολύβι στο κάτω μέρος του ματιού της, που το κάνει να δείχνει μεγάλο και με καθαρό βλέμμα.

Η ίδια παρατήρησε τα τελευταία χρόνια πως ακόμη και χωρίς make up, όταν μια γυναίκα περιποιήσει το φρύδι της, είτε με γέμισμα, είτε με σωστό σχήμα, τότε το πρόσωπο δείχνει άψογο και χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει άλλα προϊόντα μακιγιάζ.

Η Ελένη Μενεγάκη ούσα πολλά χρόνια στον χώρο της showbiz, γνωρίζει καλά τις τεχνικές και τα μυστικά του επαγγελματικού μακιγιάζ. Ξέρει πως το σωστό make up είναι αυτό που κάνει τη διαφορά σε κάθε beauty look!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια γνωρίζει τον τύπο του δέρματός της, καθώς και τα δυνατά, αλλά και τα αδύναμα -είναι φυσικά πολύ λίγα αυτά- σημεία του προσώπου της. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει make up τα οποία βασίζονται στην ενυδάτωση κι όχι στην απόλυτη κάλυψη.

Η επική γκάφα της Μενεγάκη-Ξέσπασε σε γέλια ακούγοντας κάτι από το ακουστικό που τελικά δεν φορούσε

Η μεγάλη αλλαγή που όλοι παρατήρησαν στη Μενεγάκη και η ίδια διέψευσε - «Όχι βέβαια. Είναι δυνατόν;»

Ελένη Μενεγάκη: Η νέα υπέροχη σέλφι με τον Άγγελο Λάτσιο - «Μαμά και γιος σε κέφια»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved