Αντιγόνη Κουλουκάκου: Οι πρώτες βόλτες με τον 22 ημερών γιο της και τον άντρα της!
Showbiz

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Οι πρώτες βόλτες με τον 22 ημερών γιο της και τον άντρα της!

Από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της βιώνει η Αντιγόνη Κουλουκάκου καθώς χαίρεται κάθε στιγμή της μητρότητας που της χάρισε ο νεογέννητος γιος της. 

Η πρωταγωνίστρια της Γης της Ελιάς έφερε στις αρχές Μαρτίου στον κόσμο το πρώτο της παιδί και φυσικά έχει αφοσιωθεί απόλυτα στην ανατροφή και τη φροντίδα του μιας και το νεογέννητο μωρό έχει την απόλυτη ανάγκη της μαμάς του.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Το νέο τρυφερό καρέ αγκαλιά με τον 10 ημερών γιο της


Και εκείνη, όχι μόνο δεν παραπονιέται αλλά βιώνει πολύ ευτυχισμένη αυτές τις πρώτες μέρες της μητρότητας, καθώς ήθελε πολύ να αποκτήσει παιδί.

«Οι τρεις πρώτοι μήνες ήταν πολλοί δύσκολοι -δε θέλω να αναφερθώ εκτενέστερα-, αλλά καθόρισαν και τη διατροφή μου μέχρι σήμερα. Τρώω πολλά φρούτα αλλά καθόλου ζάχαρη και θεωρώ μύθο τα κλισέ «έχω λιγούρες, τρέχουμε να τις ικανοποιήσουμε, ονειρεύομαι προφιτερόλ και μπακλαβάδες». Είναι σε φυσιολογικό πλαίσιο όλα. Αν έχω αυτό που θέλω, θα το φάω, αν όχι, θα φάω κάτι άλλο!» είχε παραδεχτεί η νέα μαμά για την περίοδο της εγκυμοσύνης της την οποία όμως θα περνούσε ξανά και ξανά, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε καθώς ήξερε πως στο τέλος θα έπαιρνε στα χέρια της το ωραιότερο δώρο.

kouloukakou.jpg

Η ηθοποιός λίγο πριν φέρει στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον ψυχολόγο σύντροφό της, Νίκο Ράικο.

Και τώρα, πια, η Αντιγόνη Κουλουκάκου έχει προσαρμόσει την καθημερινότητά της με βάση τον μικρό πρίγκιπά της που την έχει απόλυτη ανάγκη.

Χθες, η όμορφη ηθοποιός και πρώην μοντέλο ανέβασε φωτογραφία με την οικογένειά της, στις πρώτες ανοιξιάτικες βόλτες τους τώρα που και ο καιρός προδιαθέτει για μικρές εξορμήσεις εκτός σπιτιού. Μάλιστα η Αντιγόνη Κουλουκάκου ανέβασε ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο στο οποίο απεικονίζεται η ίδια πολύ χαρούμενη να απαθανατίζει τον σύντροφό της Νίκο Ράικο να «οδηγεί» το καροτσάκι με τον μικρό μέσα που μάλλον απολάμβανε τη βόλτα του.

Δείτε παρακάτω:

kouloukakou_1_2_3.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved