Ραγδαίες εξελίξεις για Χρονοπούλου: «Δεν έπεσε μόνη, κάποιος την έσπρωξε ή την χτύπησε στο κεφάλι»
Showbiz

Ραγδαίες εξελίξεις για Χρονοπούλου: «Δεν έπεσε μόνη, κάποιος την έσπρωξε ή την χτύπησε στο κεφάλι»

Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» μίλησε ο Δημήτρης Χατζημιχάλης το μεσημέρι της Κυριακής 31/3 ύστερα από την εισαγγελική παραγγελία που άνοιξε νέο κύκλο καταθέσεων για την Μαίρη Χρονοπούλου και τον θάνατο της.

Ο ίδιος τόνισε πως «σίγουρα έχουμε υποψίες αλλά δεν μπορώ να τις πω εδώ. Δεν γίνεται γιατί θα έχουμε θέματα. Η υπόθεση θα έκλεινε αν μέναμε άπραγοι, δεν μείναμε όμως άπραγοι οι φίλοι της Μαίρης και κάναμε αυτές τις ενέργειες που χρειάζονταν παρότι πολλοί αμφισβήτησαν το αποτέλεσμα. Είχαν πει ότι «όχι, η υπόθεση θα πάει στο αρχείο αλλά τελικά δεν πήγε στο αρχείο».

Δραγούμη: «Είμαι τυχερή που γνώρισα τη Μαίρη Χρονοπούλου» - Η συνεργασία που άλλαξε την καριέρα της

«Η Μαίρη Χρονοπούλου δεν έπεσε μόνη της. Πιστεύουμε ότι κάποιος είτε την έσπρωξε είτε την χτύπησε στο κεφάλι. Αυτό πιστεύουμε. Επιπλέον λείπουν πράγματα από το σπίτι διότι η απογραφή που έγινε, κατόπιν δικής μας αίτησης στο ειρηνοδικείο, το οποίο διόρισε τριμελή επιτροπή, υπολογίστηκε η αξία μόνο 4.565 ευρώ. Δηλαδή μόνο μια εικόνα του 1700, που είχε η Μαίρη, έκανε πολλές χιλιάδες ευρώ».

DDDF.jpg

«Έχουμε ζητήσει αντίγραφο της απογραφής για να πληροφορηθούμε πως έγινε. Λείπουν πράγματα; Υποτιμολόγησαν; Τι να πω και γω; Δεν μπορώ να ξέρω. Όπως και το θέμα του νοσοκομειακού δεν έχει διευκρινιστεί. Πως πήγε η Μαίρη στον νοσοκομείο εκείνο το βράδυ και σε τι χρόνους; Δεν βρέθηκε το νοσοκομειακό, δεν ήταν το 166 γιατί κρατάει αρχεία και όλα αυτά θα διευκρινιστούν. Υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία. Δεν βρέθηκαν χρήματα, δεν βρέθηκαν κοσμήματα» πρόσθεσε ο δικηγόρος για την αείμνηστη Μαίρη Χρονοπούλου.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved