Δραγούμη: «Είμαι τυχερή που γνώρισα τη Μαίρη Χρονοπούλου» - Η συνεργασία που άλλαξε την καριέρα της
Showbiz

Δραγούμη: «Είμαι τυχερή που γνώρισα τη Μαίρη Χρονοπούλου» - Η συνεργασία που άλλαξε την καριέρα της

Η Ναταλία Δραγούμη παραχώρησε αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε μεταξύ άλλων και για τη συνεργασία της με την αξέχαστη Μαίρη Χρονοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στην παράσταση της Μιμής Ντενίση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» και όπως είναι λογικό περνά ένα μεγάλο μέρος της ζωής της στην όμορφη συμπρωτεύουσα, τη Θεσσαλονίκη.

Δραγούμη: «Νόμιζα ότι θα πέθαινα, ήταν η μοναδική φορά που σκέφτηκα: «ΟΚ, αυτό είναι ο θάνατος»

Η Ναταλία Δραγούμη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε και για τη συνεργασία της με τη Μαίρη Χρονοπούλου.

Έκανες το τηλεοπτικό σου ντεμπούτο το 1992 στο σίριαλ Μάνα είναι μόνο μία, πλάι στη Μαίρη Χρονοπούλου. Τι θυμάσαι από εκείνη την εποχή;

Ήταν Ιούνιος, μόλις είχα γυρίσει από το Παρίσι, και αρχές Αυγούστου μού έγινε η πρόταση για το σίριαλ. Αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο και θυμάμαι πως στην αρχή με τσάντιζε που με φώναζαν στον δρόμο με το όνομα του ρόλου, Λιάνα. Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν λατρεμένη, με τόσο έντονη προσωπικότητα, ένα σημαντικό πρόσωπο για αυτό που είμαι σήμερα.

Τώρα που το σκέφτομαι, θεωρώ μεγάλη τύχη στην αρχή της καριέρας σου να παίζεις δίπλα σε μια τέτοια προσωπικότητα, τότε μου φαινόταν φυσιολογικό. Δεν ήμουν από τα παιδιά που ήξεραν όλες τις ελληνικές ταινίες. Η Μαίρη ήταν πολύ βοηθητική, μου έδινε συμβουλές, με καλούσε στο καμαρίνι της να μου δείξει τα ρούχα της, με φώναζε «Ναταλίτσα». Κάθε πρωί βαφόταν και κατέβαινε στο στούντιο με μια διάφανη ρόμπα-«ομίχλη», φορώντας από μέσα τα εσώρουχά της. Είχε μεγάλη αυτοπεποίθηση!

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved