Δραγούμη: «Νόμιζα ότι θα πέθαινα, ήταν η μοναδική φορά που σκέφτηκα: «ΟΚ, αυτό είναι ο θάνατος»
Showbiz

Δραγούμη: «Νόμιζα ότι θα πέθαινα, ήταν η μοναδική φορά που σκέφτηκα: «ΟΚ, αυτό είναι ο θάνατος»

Για την συμβίωση με τον σύζυγό της αλλά και για τις φορές που κινδύνευσε, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ναταλία Δραγούμη.

Είσαι ένας άνθρωπος πού αγαπά τον κίνδυνo. Αυτό είναι ένα μικρό κόλπο για να αντιμετωπίζεις το φόβο σου ή μια συνειδητή απόφαση;

Όταν ήμουν μικρή, παίζαμε με την κολλητή μου -με την οποία παραμένουμε κολλητές-, ένα παιχνίδι: βάζαμε πολύ επικίνδυνους στόχους τους οποίους έπρεπε οπωσδήποτε να κατακτήσουμε. Αυτό ισχύει και στη ζωή μου: βάζω έναν πολύ επικίνδυνο στόχο και πηγαίνω προς τα εκεί, ακόμα κι αν φοβάμαι. Κάποιες φορές είναι σαν7 να προκαλώ το φόβο. Το ότι οδηγώ μηχανή ωστόσο δεν συνάδει με το φόβο μου για την απώλεια καθώς η ζωή μου βρίσκεται σε κίνδυνο από το πρωί έως το βράδυ.

dragoumi-(9).jpg

Έχει κινδυνεύσει ποτέ η ζωή σου;

Στη μηχανή, ναι, έχει κινδυνεύσει. Επίσης, είχα τρομάξει πολύ κατά τη διάρκεια μιας πτήσης. Νόμιζα ότι θα πέθαινα, ήταν η μοναδική φορά που σκέφτηκα: «ΟΚ, αυτό είναι ο θάνατος». Έπιασα το χέρι του Έντι (ο σύζυγός της, Έντι Ρόμπερτς) και είπα: «Αυτό τώρα δεν είναι ούτε ταινία ούτε όνειρο, είναι η αλήθεια, πέφτουμε!».

Πώς ήταν εκείνα τα δευτερόλεπτα;

Σκεφτόμουν τα παιδιά μου, τα οποία τότε ήταν μικρά και, ευτυχώς, δεν ήταν στο αεροπλάνο, και ήμαστε σφιχταγκαλιασμένοι με τον Έντι - εγώ είμαι ο τύπος που φωνάζει, ενώ εκείνος αντιδρά σιωπηλά.

Με τον Έντι είστε μαζί 22 χρόνια. Τι είναι αυτό που σας συνδέει περισσότερο;

Όλα εκείνα στα οποία ταιριάζουμε, η αισθητική ζωής, συμπληρώνει ο ένας τον άλλο.

Τι αγαπάς περισσότερο σε εκείνον;

Αγαπώ πολύ το μυαλό του -είναι ένας απίστευτα έξυπνος άνθρωπος- και τη στάση του απέναντι στα πράγματα. Αντιμετωπίζει τη ζωή με μια διαύγεια, μια σταθερότητα και μια νηφαλιότητα που εγώ δεν έχω. Εγώ θολώνω, πέφτω, σηκώνομαι και νιώθω ότι ο Έντι είναι εκεί και με κρατά. Επιπλέον, μου αρέσει ακόμη ως άντρας, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό μετά από τόσα χρόνια

Πηγή Hello

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved