Ναταλία Δραγούμη: «Για να αλλάξει μία λάμπα ο σύζυγός μου πρέπει να κάνω... αίτηση στο υπουργείο»
Media

Ναταλία Δραγούμη: «Για να αλλάξει μία λάμπα ο σύζυγός μου πρέπει να κάνω... αίτηση στο υπουργείο»

Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε για τον σύζυγό της, την εξάρτησή της με διάφορα αντικείμενα, αλλά και για τη δουλειά της. 

Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε για τον σύζυγό της στον Κρικοριάν :

«Όταν πρωτοείδα τον σύζυγό μου, μου έκανε εντύπωση ότι είχε μία αγριάδα. Είχε μία φοβερή ζεστασιά στο βλέμμα και μία γλυκύτητα που δεν φαίνεται. Δεν μου αρέσει να υπερδείχνουν πράγματα οι άνδρες καθόλου. Δεν αντέχω που δεν με ακούει ο άνδρας μου. Από κάποιο σημείο και μετά, όταν το λες πολλές φορές, οι άνδρες παθαίνουν κώφωση. Αν ζητήσω από τον άνδρα μου να αλλάξει μία λάμπα πρέπει να κάνω αίτηση στο υπουργείο», είπε η Ναταλία Δραγούμη.

dragoumi-(9).jpg

Για τα επαγγελματικά της, ανέφερε πως, «μου έχει συμβεί σε γενική πρόβα να νιώσω από το άγχος μου να με «ρουφάει» η σκηνή. Το στόμα μου δεν μπορούσε να «φορέσει» τα λόγια, σαν να πάθαινα εγκεφαλικό».

«Έχει τύχει να διώξω άνθρωπο που με πλησίασε για να βγάλουμε φωτογραφία και ένιωσα φρικτά. Είχα στεναχωρηθεί», συμπλήρωσε.

Για το εάν έχει χάσει κάποια δουλειά, η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε: «είχα κλείσει μία δουλειά με καλά λεφτά και πήγα σε ένα πολύ ακριβό μαγαζί ρούχων να ψωνίσω και με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι ακυρώθηκε. Το ζευγάρι μου θα ήταν ο Κόκλας και επειδή άλλαξε, δεν θα μου…ταίριαζε ο καινούριος».

dragoumi-(3).jpg

«Είμαι εξαρτημένη από διάφορα αντικείμενα όπως η κηραλοιφή για τα χείλια και ένα συγκεκριμένο κραγιόν. Επίσης χαρτί κουζίνας, το ψαλίδι να είναι σε συγκεκριμένο σημείο. Θέλω να έχω post it για να καταγράφω ό,τι θέλω, έχω και σουγιά, μαχαιράκι αν θες να κόψεις ένα μήλο, ένα τσιμπιδάκι… μπορεί να χρειαστεί», κατέληξε η αγαπημένη ηθοποιός.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πάμε Δανάη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved