Ελεονώρα Μελέτη: «Έφυγα από την Ελλάδα μη μπορώντας να το διαχειριστώ, σχεδόν κυνηγημένη»
Showbiz

Ελεονώρα Μελέτη: «Έφυγα από την Ελλάδα μη μπορώντας να το διαχειριστώ, σχεδόν κυνηγημένη»

Τετ α τετ: Σε μια προσωπική συζήτηση για τη ζωή της, τους ανθρώπους που αγαπά, την καριέρα της στην τηλεόραση και όσα την έχουν καθορίσει ως σήμερα, η Ελεονώρα Μελέτη, άνοιξε την καρδιά της στον Τάσο Τρύφωνος.

Με αφορμή την παράσταση «Τέλειοι Ξένοι» που φέρει τη δική της υπογραφή στη μετάφραση και διασκευή και ταξιδεύει και στην Κύπρο, η αγαπημένη παρουσιάστρια μίλησε στον Alpha Κύπρου για όλα ενώ αναφέρθηκε και στην δύσκολη περίοδο του Πρωινού Καφέ.

«Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος της ζωής μου αυτή του Πρωινού Καφέ που, παρόλα αυτά, νιώθω ευγνώμων που την έζησα γιατί με βοήθησε πάρα πολύ να διαμορφώσω αυτό που θέλω να είμαι σήμερα. Με βοήθησε να δω με άλλο μάτι τους ανθρώπους. Στην αρχή πολύ εχθρικά, σχεδόν καχύποπτα, αλλά τώρα με κατανόηση και με συμπόνια. Το δούλεψα πάρα πολύ και αυτά τα εργαλεία που πήρα μέσα από αυτή την ιστορία τα μεταφέρω και στο καινούργιο μου βιβλίο.

Ελεονώρα Μελέτη: «Είμαι πάρα πολύ καλά στο Mega. Ακούω και διαβάζω διάφορα που με στενοχωρούν»

meleti.jpg

Ο τίτλος του θα είναι “Το όνειρο μου ήταν πάντα ένα μωβ ποδήλατο”. Είναι μια πολύ σημαντική αυτή η φράση και θα το ανακαλύψει κανείς διαβάζοντας το βιβλίο. Το βιβλίο αυτό βασίζεται σε αληθινά γεγονότα δεν είναι όμως αυτοβιογραφία σε καμία περίπτωση γιατί ποιος νοιάστηκε κιόλας; Είναι όμως μια περίοδος που μεσολάβησε αφότου εγώ εξαφανίστηκα από το Πρωινό Καφέ», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη και συνέχισε:

«Μετά από τον Πρωινό Καφέ εξαφανίστηκα κυριολεκτικά γιατί έφυγα από την χώρα. Έφυγα από την Ελλάδα μην μπορώντας να διαχειριστώ το ότι περπατούσα στον δρόμο και όλοι πίστευα ότι νομίζουν για μένα όλα αυτά τα οποία άκουγαν στην τηλεόραση. Έφυγα κυνηγημένη σχεδόν. Έκανα ένα πάρα πολύ ωραίο ταξίδι στο Μπαλί για κάποιους μήνες και εκεί συνάντησα ανθρώπους και απέκτησα γνώσεις τις οποίες χρησιμοποίησα και να κυνηγήσω όλα μου τα όνειρα αλλά και να βρω τρόπους να σταθώ στον εαυτό μου. Να βρω τρόπους για να θεραπεύσω τον εαυτό μου από αυτό το οποίο είχε υποστεί και να βάλω τα όριά μου στους άλλους».

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Μελέτη για Λαζόπουλο: «Δεν αδικεί την Καινούργιου με αυτό το σχόλιο, αλλά τον εαυτό του»

Μελέτη για Ηλιάκη: «Ευτυχώς παραδέχτηκε ότι στο “Δέστε τους” έλεγαν χοντράδες και εξευτέλιζαν κόσμο»

Μελέτη: «Η Κορινθίου δεν είχε πρόβλημα με τον Λιάγκα, αλλά με τρία συγκεκριμένα πρόσωπα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved