Μελέτη για Λαζόπουλο: «Δεν αδικεί την Καινούργιου με αυτό το σχόλιο, αλλά τον εαυτό του»
Media

Μελέτη για Λαζόπουλο: «Δεν αδικεί την Καινούργιου με αυτό το σχόλιο, αλλά τον εαυτό του»

 

Η  εκπομπή, Mega Καλημέρα σχολίασε τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast του για την Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή το τρυφερό ενσταντανέ της Δανάης Μπάρκα και του Φίλλιπου Τσαγκρίδη σε βραδινή τους έξοδο.

Η Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν θέλω να υπερβάλλω για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούμε για τους ανθρώπους. Θεωρώ ότι αυτό που έγινε -δεν θα το αποκαλέσω, ούτε θα το χαρακτηρίσω- δεν αδικεί την Κατερίνα Καινούργιου. Αδικεί τον Λάκη Λαζόπουλο. Δεν με νοιάζει να το πω, ούτε λάθος, ούτε κίτρινο, ούτε μπλε, ούτε άσπρο… Είναι ένα σχόλιο που από το λίγο που ξέρω προσωπικά τον Λάκη Λαζόπουλο αδικεί τον ίδιο και όχι την Κατερίνα Καινούργιου»!

Οι δηλώσεις Λαζόπουλου για Καινούργιου-Μπάρκα-Τσαγκρίδη που την έκαναν έξαλλη: «Κτήμα της φαντασίας»

mega-kalimera.jpg

Και η Νανά Παλαιτσάκη είπε: «Ο Λάκης Λαζόπουλος συνηθίζει, με το κάλυμμα της σάτιρας να πιάνει αδύναμους στόχους και κυρίως γυναίκες. Δεν θα ξεχάσω τον τρόπο που χρησιμοποιούσε στα σχόλιά του τη Μιμή Ντενίση. Δεν ήταν σάτιρα. Και το παιδί της Μιμής. Και τον γάμο της Μιμής. Και έλεγε ότι η Μιμή γυρνάει το παιδί της σαν το αρνί στη σούβλα. Η ψυχολογία του όχλου γέλαγε. Αυτή τη στιγμή επανέρχεται, κάνει ένα κίτρινο κουτσομπολιό που δεν έχει να κάνει καθόλου με τη σάτιρα».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το σχετικό στιγμιότυπο.

Διαβάστε επίσης:

Μπακοδήμου για Λαζόπουλο: «Το σχόλιό του αδίκησε τον ίδιο, όχι την Καινούργιου»

Η οργισμένη αντίδραση Χρηστίδου για Λαζόπουλο: «Μιλάμε για την απόλυτη απαξίωση, δεν είναι σάτιρα»

Χείμαρρος ο Λιάγκας μετά τα σχόλια Λαζόπουλου για Καινούργιου: Είναι ντροπή!Έτσι λειτουργούσε πάντα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved