Χείμαρρος ο Λιάγκας μετά τα σχόλια Λαζόπουλου για Καινούργιου: Είναι ντροπή!Έτσι λειτουργούσε πάντα!
Media

Χείμαρρος ο Λιάγκας μετά τα σχόλια Λαζόπουλου για Καινούργιου: Είναι ντροπή!Έτσι λειτουργούσε πάντα!

Χείμαρρος ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό για όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για την Κατερίνα Καινούργιου, τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη!

Η Φωτεινή Πετρογιάννη είπε: «Δεν τον τιμά τον κ. Λαζόπουλο να λέει ότι δανείζει τον άνδρα η μία παρουσιάστρια στην άλλη. Δεν τον τιμά τον κ. Λαζόπουλο να λέει ότι πρέπει με έναν άνδρα δύο παρουσιάστριες να κάνουν τη δουλειά τους και να αναρωτιέται πάντα με τον μανδύα της σάτιρας. Τι θα γινόταν αν κάποιος από εμάς χρησιμοποιούσε αυτές τις εκφράσεις για να σχολιάσει αυτό το συμβάν;»!

Και ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ο Λάκης Λαζόπουλος πάντα το ίδιο έκανε. Δεν έχει αλλάξει. Ο ίδιος είναι. Στις περιόδους της απόλυτης παντοκρατορίας του, ακριβώς στο πλαίσιο της σάτιρας έκανε ακριβώς το ίδιο.

Οι δηλώσεις Λαζόπουλου για Καινούργιου-Μπάρκα-Τσαγκρίδη που την έκαναν έξαλλη: «Κτήμα της φαντασίας»

Capture.jpg

Τον άκουσα πριν από μία εβδομάδα περίπου να μιλάει για κατινίστικα πρωινά και ενέπλεξε κι εμένα. Κάπως έτσι το είπε. Στο πλαίσιο αυτό, για να πουλήσουμε και με ένα θέμα που έχει ενδιαφέρον, γυρίζει και κρίνει αν η κυρία Καινούργιου είναι έξυπνη ή χαζή. Για μένα το θέμα δεν είναι αν ο κ. Τσαγκρίδης τα είχε με την κα Καινούργιου και στη συνέχεια τον γνώρισε στην κα Μπάρκα και 10 μήνες μετά η κα Μπάρκα τα έχει με τον κ. Τσαγκρίδη.

liagkas21.jpg

Αυτό, παρότι είναι περίεργο, μπορεί να συμβεί και συνέβη και άσε να το βιώσουν οι πρωταγωνιστές. Για μένα το περίεργο είναι που ένας άνθρωπος που κρατάει τη σημαία της πολιτικής ορθότητας, βγαίνει και με αφορμή ένα ερωτικό γαϊτανάκι, βγαίνει και κάνει σχόλιο περί χαζομάρας ή εξυπνάδας της μίας κυρίας. Αν είναι τηλεκατινίστικα τα πρωινά, αυτό αφήνω τον κόσμο να κρίνει τι είναι. Αυτό είναι ντροπή! Και έτσι λειτουργούσε πάντα ο κος Λαζόπουλος. Απλώς, τότε τον φοβόσασταν όλοι και γελούσατε όλοι».

katken85_1708707163_3309197995389583090_226551556.jpg

Και πρόσθεσε: «Τότε που κορόιδευε χυδαία τη Μιμή Ντενίση, την έλεγε ατάλαντη, χαζή… και μετά την έπαιρνε τηλέφωνο για να κάνουν επιχείρηση μαζί. Κάποια πράγματα κάτι λένε για τους ανθρώπους»!

Διαβάστε επίσης:

Επέστρεψε η Καινούργιου σχεδόν μια ώρα μετά το πρωτοφανές ξέσπασμά της & την αποχώρηση από το πλατό

Πέταξε το ακουστικό και αποχώρησε η Καινούργιου - «Θες να με κάνεις ρεζίλι; Δεν μπορώ να συνεχίσω»

Καινούργιου: Η συμβουλή των γονιών της για τα προσωπικά της- Προσφάτως μου είπαν «Στα λέγαμε εμείς»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved