Οι δηλώσεις Λαζόπουλου για Καινούργιου-Μπάρκα-Τσαγκρίδη που την έκαναν έξαλλη: «Κτήμα της φαντασίας»
Media

Οι δηλώσεις Λαζόπουλου για Καινούργιου-Μπάρκα-Τσαγκρίδη που την έκαναν έξαλλη: «Κτήμα της φαντασίας»

Νωρίτερα σήμερα 1/3 το πρωί, η Κατερίνα Καινούργιου, πέταξε το ακουστικό της και έφυγε από το πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, που παρουσιάζει στον Alpha.

Αφού προβλήθηκαν κάποια πράγματα που είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στο Podcast του εκείνη δεν έκρυψε την ενόχλησή της καθώς όπως είπε, ανέφερε κάποια πράγματα για εκείνη που την στενοχώρησαν.

Η ίδια, δεν ήθελε να αναπαραχθούν αυτές οι δηλώσεις στον αέρα της δικής της εκπομπής και όταν είδε ότι ο λόγος της δεν περνάει, έγινε έξαλλη και σηκώθηκε και έφυγε από το πλατό.

Πέταξε το ακουστικό και αποχώρησε η Καινούργιου - «Θες να με κάνεις ρεζίλι; Δεν μπορώ να συνεχίσω»

zina-gossip - 1

Τι είπε όμως ο Λάκης Λαζόπουλος για την Κατερίνα Καινούργιου και την έκανε έξω φρενών;

«Τελείωσαν οι άντρες, πρέπει να λύσουμε το δημογραφικό. Δεν μπορούμε να βρούμε δύο ξεχωριστούς άντρες για δύο διαφορετικές παρουσιάστριες; Πρέπει με έναν άνδρα αυτές να κάνουν τη δουλειά τους; Δηλαδή, θα δανείζει η μία γυναίκα τον άντρα στην άλλη; Πρέπει να το σκεφτείτε. Ο συγκεκριμένος άντρας είναι και εφοπλιστής. Θυμάστε που είχε έναν Φίλιππο η Καινούργιου πριν από έναν χρόνο;

Χείμαρρος ο Λιάγκας μετά τα σχόλια Λαζόπουλου για Καινούργιου: Είναι ντροπή!Έτσι λειτουργούσε πάντα!

Χώρισαν πριν από έναν χρόνο, αλλά αυτός όμως είναι… πώς να το πω; Οιονεί κτήμα της φαντασίας της Καινούργιου και επειδή τον είχε γνωρίσει αυτή στη Δανάη Μπάρκα, αυτός πήρε πρωτοβουλία και έκανε μεταβίβαση των συναισθημάτων του που είχε για την Καινούργιου στην πιο καινούρια, τη Δανάη», είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος και συνέχισε:

«Τώρα μαδάνε τα φτερά τους στα πρωινά… έχει αναστατωθεί η Καινούργιου, δεν μπορεί να το πιστέψει, δεν μπορεί να το χωνέψει, δεν το χωράει ο νους της… ο μεγάλος, ο… ο νους της, ο νους που έχει... Αυτός ο Φίλιππος δεν μπορεί να αποφασίσει μόνος του;».

Δείτε τις δηλώσεις του όπως προβλήθηκαν στο Πρωινό ΣουΣου:

Διαβάστε επίσης:

Καινούργιου: «Δεν μπορώ, έχω ένα θεματάκι, κάτι δικά μου... Η εκπομπή θα βγει μια χαρά»

Ο Γκουντάρας παίρνει ξεκάθαρη θέση: «Ποτέ μα ποτέ δεν κάνεις το παραμικρό με πρώην φίλου ή φίλης»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved