Πηνελόπη Πλάκα: Η φωτό με μπικίνι, τα συν 8 κιλά και το μήνυμα: «Μη μασάς. Μπαίνουν-βγαίνουν»
Showbiz

Πηνελόπη Πλάκα: Η φωτό με μπικίνι, τα συν 8 κιλά και το μήνυμα: «Μη μασάς. Μπαίνουν-βγαίνουν»

Το πιο θετικό μήνυμα έστειλε μέσα από τη νέα της ανάρτηση η Πηνελόπη Πλάκα.

Η ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία από το προπέρσινο καλοκαίρι με την ίδια να ποζάρει με μαύρο μπικίνι και συν 8 κιλά τα οποία και κατάφερε να χάσει.

Το σπίτι της Πηνελόπης Πλάκα είναι ό,τι πρέπει για cocooning τα Σαββατόβραδα! Η άψογη αισθητική του

pinelopiplaka_1697044764_3211366701387258761_217993073.jpg

Η Πηνελόπη Πλάκα ανάμεσα σε άλλα εξομολογήθηκε πως όταν δεν είναι καλά τρώει ενώ αναρωτήθηκε ««Είναι καλύτερο να είσαι φυσιολογική γυναίκα ή ινσταγκραμική γυναίκα;»

«Είναι καλυτερο να είσαι φυσιολογική γυναίκα ή ινσταγκραμικη γυναίκα; Εδώ, πρόπερσι το καλοκαιρι. Γραμμούλα σε ότι δε μαρεσε. Στα πιο γεμάτα μου +8. Τα κράτησα για 3 χρόνια. Όταν δεν είμαι καλά τρώω. Όταν είμαι σε απόλυτη επαφή και συνεννόηση με εμένα τρώω αλλά σωστά. Τα έχασα πρόσφατα. Γύρισα στα παλιά μου. Ανάλαφρη νιώθω. Ωραία να μπαίνεις στα παλιά σου ρουχα. Το χουμε φάει αυτό το παραμύθι όμως. Της τελειότητας. Της εξωτερικής. Μακάρι να τρώγαμε και της εσωτερικής. Αλλά που τέτοια τύχη! Μη μασάς. Μπαίνουν-βγαίνουν. Feel free and proud. Και γιατί της ανεβάζω τώρα; Γιατί έτσι μαρεσει. Κι εσένα ότι σαρεσει. Με τα + σου , με τα - σου. Κανείς δε θα σου πει. Μοναχά εσύ. Άντε κι η στιγμή. 💋», έγραψε

Δες τις φωτογραφίες

Πηνελόπη Πλάκα: «Είμαι λίγο juicy, μικρή με φώναζαν γιουβαρλάκι»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved