Καρβέλας για Πάνια: «Η Αννιτούλα είναι ένα πολύ περίεργο κορίτσι. Πίστευαν ότι δεν θα έκανε παιδάκι»
Showbiz

Καρβέλας για Πάνια: «Η Αννιτούλα είναι ένα πολύ περίεργο κορίτσι. Πίστευαν ότι δεν θα έκανε παιδάκι»

Μεγάλη Εικόνα: Στην πολυσυζητημένη συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Καρβέλας στην Νίκη Λυμπεράκη και έγινε viral, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στην πρώην σύζυγό του Αννίτα Πάνια, με την οποία έχουν αποκτήσει και ένα παιδί.

Ο ίδιος, εξήγησε, μεταξύ άλλων και τον λόγο που παντρεύτηκε μαζί της ενώ ουσιαστικά είναι κατά του γάμου και ήδη είχε κάνει έναν γάμο που είχε μετανιώσει, με την Άννα Βίσση.

«Επίτρεψέ μου. Έχω ένα χιούμορ εμπριμέ. Δηλαδή θες να μου πεις τώρα ότι εγώ έκανα θρησκευτικό γάμο σοβαρά; Αυτό που έκανα και δεν θα το έκανα σε καμία περίπτωση. Δύο γάμους έχω κάνει. Με την Άννα με οδήγησε κάτι αλλοπρόσαλο μέσα στις βλάβες του εγκεφάλου που με οδήγησε να το κάνω και μετά το πλήρωσα, γιατί δεν είμαι για τέτοια πράγματα.

Καρβέλας:«Παντρεύτηκα την Πάνια για να δω τα πρόσωπα των γονιών της» - Έκανε γάμο με την Φερεντίνου;

karbelas2.jpg

Καρβέλας: Αυτός είναι ο 2ος όρος που έθεσε για να μιλήσει στη Λυμπεράκη, εκτός από τη live μετάδοση

Το έκανα και με την Αννίτα, γιατί ήθελα να δω το πρόσωπο της μάνας της και του πατέρα της να γελάνε. Διασκέδαζα πάρα πολύ, γιατί η Αννιτούλα είναι ένα πολύ περίεργο κορίτσι και πίστευαν ότι δεν θα έκανε ούτε παιδάκι και όταν είδαν ότι είναι με αυτόν τον τρελό και θα κάνει παιδί, είπα να τους δώσω όλο το πακέτο», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Καρβέλας και αποκάλυψε ότι με την τωρινή του σύντροφο, Έλενα Φερεντίνου, δεν έχουν παντρευτεί.

Συγκεκριμένα είπε: «Τώρα δεν είμαι παντρεμένος. Δεν είμαι σε φάση οικογενειακή. Αυτό λέγεται Καρβέλια σχέση».

Θυμίζουμε ότι η Έλενα Φερεντίνου και ο Νίκος Καρβέλας γνωρίστηκαν το 2019 και απέκτησαν τον γιο τους τον Απρίλιο του 2022, ενώ ο καλλιτέχνης έχει και άλλα δύο παιδιά, ένα με την Άννα Βίσση και ένα με την Αννίτα Πάνια.

Διαβάστε επίσης:

Καρβέλας για Άννα Βίσση: «Ήταν πάντα ο άνθρωπός μου, καμία δεν μπορεί να κάνει όσα κάνει εκείνη»

Καρβέλας σε Λυμπεράκη: «Η συζήτηση είναι απογοητευτική. Λες τα ίδια όπως όσοι κιτρινίζουν»

Βίσση – Καρβέλας: Ο άγνωστος καβγάς για το τραγούδι «Δώδεκα»: «Με παράτησε κι έφυγε»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved