Ανδρέας Xρυσάνθου: Η σειρά Famagusta, o Γιάννης Μπέζος & οι 3 κρούσεις του Αντρέα Γεωργίου
Showbiz

Ανδρέας Xρυσάνθου: Η σειρά Famagusta, o Γιάννης Μπέζος & οι 3 κρούσεις του Αντρέα Γεωργίου

Ο Ανδρέας Xρυσάνθου, o πρωταγωνιστής της σειράς Famagusta, που μοιράζεται τον ίδιο ρόλο με τον Γιάννη Μπέζο συστήνεται μέσα από την κάμερα της εκπομπής «Ελένη»

Ο νεαρός πρωταγωνιστή της σειράς «Famagusta» μοιράζεται τον ίδιο ρόλο με τον Γιάννη Μπέζο. Υποδύεται τον Ανδρέα Σέκερη σε σκηνές της νεαρής του ηλικίας.

Γιάννης Μπέζος: «Εκείνες και εγώ»! Ο πρωταγωνιστής του Famagusta με τις γυναίκες της ζωής του!

xrisanthou21.jpg

Για την συμμετοχή του στην σειρά ανέφερε: «Ήταν η τρίτη κρούση από τον Αντρέα Γεωργίου. Η πρώτη έγινε στις ‘’8 λέξεις’’ μετά στη ‘’Γη της Ελιάς’’ και τώρα στο ‘’Famagusta’’. Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον Ανδρέα και μου είπε ότι θέλει έναν ηθοποιό για να υποδυθεί τον Γιάννη Μπέζο στο παρελθόν».

xrisanthou-1.jpg

«Με τον Γιάννη Μπέζο συναντηθήκαμε, είχαμε μια όμορφη συζήτηση. Είναι ένας άνθρωπος συμπαθέστατος , γλυκύτατος και ευφυής. Προσπάθησα να «κλέψω» πράγματα από τον τρόπο που κινείται και μιλά για να τον εφαρμόσω στον δικό μου ρόλο», είπε για την συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο.

Μιλώντας ο Ανδρέας Xρυσάνθου μοιράστηκε και μία προσωπική ιστορία της οικογένειας: «Ο πατέρας μου κατάγεται από την κατεχομένη Αμμόχωστο και θυμάμαι να μου λέει την μέρα που έφευγαν από το σπίτι τους ζήτησε από τον πατέρα του να πάρουν και το δεύτερο αυτοκίνητο τους είχε μια διαίσθηση ότι δεν θα ξαναγυρίσουν και φίλησε το πλακάκι στο κατώφλι σαν αποχαιρετισμό».

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Λούλης: Δεν μου περνούσε από το μυαλό ότι κάποιος θα με κατηγορήσει για κάτι τέτοιο

Famagusta: Έρχεται ο συγκλονιστικός 2ος κύκλος! Όλα όσα θα δείτε & η σκηνή που θα καθηλώσει

Famagusta: Έρχεται ο δεύτερος κύκλος - Η αλλαγή ώρας και τα πρώτα πλάνα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved